Haberler

Banvit'ten 50 Yaş Üstü Sporculara Destek

Banvit, Beşiktaş Belediyesi ile Caretta Organizasyon Tarafından Ortaklaşa Düzenlenen 50+ Spor Şenlikleri'ne Sponsor Olarak Destek Veriyor.

Banvit, Beşiktaş Belediyesi ile Caretta Organizasyon tarafından ortaklaşa düzenlenen 50+ Spor Şenlikleri'ne sponsor olarak destek veriyor.

İstanbul'da bulunan özel, resmi huzur evlerinde yaşayan 50 yaş üstü vatandaşlar ile milli ve eski sporcuların yanı sıra spor yazarlarının çeşitli branşlarda yapılacak yarışmalara katılacağı spor şenliği 25 Şubat Pazar günü saat 10:00-17:00 saatleri arasında Akatlar Spor ve Kültür Kompleksi'nde gerçekleştirilecek.

Spor organizasyonunda atletizm, bayrak yarışı, mini golf, mini kale penaltı, basketbol ve dart branşlarında çeşitli yarışmalar düzenlenecek. 500 kişilik katılımın beklendiği spor şenliğini 5 bin kişinin de ziyaret etmesi bekleniyor. Önceki yıllara göre bu yıl kapsamı genişletilen spor şenliklerinin geleneksel hale getirilmesi planlanıyor.

(CHT-HO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title