Haberler

Atb'den Bakan Arzu'ya Yörex Daveti

Antalya Ticaret Borsası (ATB) Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çandır, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Kutbettin Arzu’yu 7-11 Ekim tarihlerinde EXPO Center’da düzenlenecek Yöresel Ürünler Fuarı YÖREX’e davet etti.

Antalya Ticaret Borsası (ATB) Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çandır, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Kutbettin Arzu'yu 7-11 Ekim tarihlerinde EXPO Center'da düzenlenecek Yöresel Ürünler Fuarı YÖREX'e davet etti.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve Kalkınma Bakanlığı'nın desteğiyle bu yıl 6'ncısı düzenlenecek Yöresel Ürünler Fuarı'nın, Anadolu'nun tüm değerlerini Antalya'da buluşturacağını belirten ATB Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çandır, kırsal kalkınma ve yerinde istihdamın garantisi olarak gördükleri yöresel ürünlere sahip çıktıklarını kaydetti. YÖREX'te Aydın'ın incirinden Ordu'nun fındığına kadar çok sayıda tarımsal ürünün de yer alacağını belirten Çandır, "Bu ürünlerimize marka değeri kazandırmak için çalışıyoruz" dedi.

ATB Başkanı Ali Çandır, Bakan Kutbettin Arzu'ya YÖREX kataloğu hediye etti.

"KATMA DEĞERİ YÜKSELTMEMİZ LAZIM"

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Kutbettin Arzu, en önemli sıkıntının ürünlerin katma değerini yükseltmek olduğunu belirterek, "Yöresel Ürünler Fuarı'nı bu kapsamda destekliyoruz" dedi. Bakan Arzu, YÖREX'e katılmak istediğini söylerken, böyle bir organizasyona ev sahipliği yaptığı için Antalya Ticaret Borsası'na teşekkür etti. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Kutbettin Arzu Ali Çandır Türkiye Antalya Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title