Haberler

ASO Başkanı ve Yönetim Kurulu Bakan Şimşek'i ziyaret etti

Güncelleme:

Ankara Sanayi Odası (ASO) Başkanı Seyit Ardıç ve yönetim kurulu üyeleri, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'i ziyaret etti. Ziyarette reel sektörün finansmana erişimi ve diğer konular ele alındı.

Ankara Sanayi Odası (ASO) Başkanı Seyit Ardıç, ziyaret ettiği Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'e sanayicilerin beklentilerine ilişkin rapor sundu.

Odadan yapılan açıklamaya göre, Ardıç, ASO Meclis Başkanı Celal Koloğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Bakan Şimşek'i ziyaret etti.

Ziyarette, reel sektörün finansmana erişimi, üretim kapasitesi ve istihdamı artırmak, ihracat potansiyelini güçlendirmek için devreye alınan politika araçları değerlendirildi.

ASO'nun faaliyetleri ve Ankara'daki organize sanayi bölgelerine ilişkin Şimşek'e bilgi veren Ardıç, ekonomik görünüm ve sanayicilerin beklentileriyle ilgili değerlendirmelerde bulunarak, sanayicilerin sorunlarıyla ilgili hazırlanan raporu da Şimşek'e takdim etti.

Kaynak: AA / Ekonomi

Ankara Sanayi Odası Mehmet Şimşek Seyit Ardıç Ankara Maliye Ekonomi Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title