Haberler

Asarcık Hayvan Pazarı açıldı

Güncelleme:

Samsun'un Asarcık Belediyesi, şap hastalığı nedeniyle geçici olarak kapatılan hayvan pazarının yeniden açıldığını duyurdu.

Samsun'un Asarcık Belediyesi, şap hastalığı nedeniyle geçici olarak kapatılan hayvan pazarının yeniden açıldığını duyurdu.

Belediye Başkanı Şerif Kılağuz, Asarcık Hayvan Pazarı'nın bölgenin en büyük pazarlarından birisi olduğunu belirterek, "Hayvan pazarımızı bugün açtık. Halkımızın ilgisi gerçekten büyük oldu. Pazarımızın kısa zamanda çevre ilçelerinde kapsayacak ve geniş bir alana hizmet verecektir. Hayvan pazarımız bölgemiz ekonomisine güç katacaktır" dedi.

İlçede "Birincik Mahallesi Kazım Karabekir Caddesi Hayvan Pazarı" olarak bilinen pazarın açılmasını memnuniyetle karşılayan vatandaşlar ise "Bu pazarımızın yeniden açılması bizler için büyük bir moral kaynağı oldu. Pazarımız kısa sürede eski canlılığını yeniden kazanacağına plan inancımız tam" dediler. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Asarcık Samsun Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs hangi yollar kapalı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda İstanbul'da hangi yollar açık olacak? Alternatif güzergahlar neresi? 1 Mayıs'ta METRO ve OTOBÜS çalışıyor mu? İşçi Bayramı'nda otobüs ve metrolar açık mı? #128653 1 Mayıs'ta hastaneler açık mı? 1 Mayıs'ta aile hekimleri çalışıyor mu? Eczaneler, sağlık ocağı ve hastaneler açık mı? 1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title