Haberler

Akbank Turizm Buluşmaları Sektör Temsilcileri ve Yatırmcıları Bir Araya Getirecek

– Akbank Turzim Buluşmalarının ikincisinde sektör temsilcileri ve duayenleri turizm sektöründeki gelişmeleri ve dijitalleşmenin getirdiği yenilikleri ele alacaklar.

– Akbank Turzim Buluşmalarının ikincisinde sektör temsilcileri ve duayenleri turizm sektöründeki gelişmeleri ve  dijitalleşmenin getirdiği yenilikleri ele alacaklar.

Akbank Turizm Buluşmaları 2019-2020 sezonunda turizm yatırımcıları, girişimciler ve sektörün önde gelen sivil toplum örgütlerinin katılımıyla Türkiye genelinde birçok farklı turizm bölgesinde gerçekleştirilecek. 2019 sezonunda Bodrum, Antalya, Marmaris ve Manavgat'ta yapılması planlanan toplantıların  ilk etkinliği, 17 Nisan Çarşamba başlayacak. Gün boyu sürecek olan ve turizm ile ilgilenen herkesin davetli olduğu etkinliğe katılım ücretsiz olacak.

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Kocadon, Bodrum TÜRSAB BYK Başkanı Yüksel Aslan ve Akbank Genel Müdür Yardımcısı Bülent Oğuz'un açılış konuşmalarıyla başlayacak olan etkinlik "Geleceğimiz Turizm" paneli ile devam edecek. TOBB Eticaret Meclis Başkan Yardımcısı Merter Özdemir moderatörlüğünde gerçekleşecek panelde Akbank, Genel Müdür Yardımcısı Bülent Oğuz, Turizmci Dr. Cem Kınay ve Paramount Otel'in İşletmecisi Geylan Dursunoğlu turizmin gelecek trendleri ile kendi yolculukları hakkında paylaşımlarda bulunacak.

Turizm sektörünün ve dijital dünyanın başarılı oyuncularının sunumlarına sahne olacak Akbank Turizm Buluşmaları'nda sırasıyla Hotel Runner YK Başkanı Ali Beklenen, Related Dijital CEO'su Sedat Kılıç, Hotech CTO'su Hamdullah Turgut, Goodjob Marka Mühendisi Ömürden Sezgin ve Dijital Dönüşüm Lideri Akademisyeni Kozan Demircan artan teknoloji ile gelişen turizm eğilimleri ile dijital çözüm ortaklıkları gibi birçok kolaylaşan süreci somut veriler ile işleyecek. Akbank Turizm Buluşmaları'nda konuşmacıların uzmanlıkları doğrultusunda ele alacakları bazı konu başlıkları ise şunlar olacak;

Turizm odaklı dijital pazarlama yöntemleri,

Turizmde data ile dijitalleşme,

Dijital dünyada markalaşma stratejileri

Turizmde dijital dönüşüm

Akbank KOBİ Ürün Müdürü Turgut Çatalkaya, Otelz.com YK Üyesi Orkun Tekin, Eres Medya CEO'su Yılmaz Eres, Eticaret Merkezi YK Üyesi Birkan Babakol ve Graphx Ajans Kurucu Ortağı Cihan İşbaşı, "Turizmde Yeni Nesil İş Yapış Biçimleri" başlıklı panelinde ise katılımcılara dijital imkanlarla gelişmekte olan turizm sektöründe yeni oluşan iş yapış biçimleri ve imkanları hakkında bilgiler aktaracak. Etkinliğin kapanış konuşmasını TOBB E-Ticaret Sektör Meclisi Başkan Yardımcısı Merter Özdemir yapacak.

Akbank Turizm Buluşmaları'nın organizatörü Eticaret Merkezi olurken, etkinliğin sposorları arasında Hotech, Graphx Ajans, Eres medya ve Dijital Yol yer alıyor. - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Ekonomi

Ekonomi Haberler

Kazakistan'ın eski ekonomi bakanına 24 yıl hapis! Eşini öldürdüğü anların görüntüsü ortaya çıktı

Kazakistan'ın eski ekonomi bakanına 24 yıl hapis! Eşini öldürdüğü anların görüntüsü ortaya çıktı

Sinan Ateş suikastına ait yeni görüntüler ortaya çıktı

Sinan Ateş suikastına ait yeni görüntüler ortaya çıktı

Ölen turistin küllerini Marmaris'e bıraktılar! Vatandaşların tepkisi Sağlık Müdürlüğünü harekete geçirdi

Ölen turistin küllerini Marmaris'e bıraktılar! Vatandaşların tepkisi Sağlık Müdürlüğünü harekete geçirdi

Bakmadan Geçme

YALI ÇAPKINI 70. BÖLÜM FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını son bölüm fragman tek parça izle! Seyran ölecek mi? İzmir 19 Mayıs Konserleri 2024! 19 Mayıs ücretsiz etkinlik ve konserler nerede? Hangi sanatçı nerede konser verecek? 19 Mayıs Ankara etkinlikleri: Ankara'da etkinlik olacak mı? 19 Mayıs etkinlikleri neler? ANKARA ETKİNLİK TAKVİMİ! KIZILCIK ŞERBETİ SON FRAGMAN İZLE! Kızılcık Şerbeti 63. bölüm TEK PARÇA fragman! Doğa ile Fatih barışacak mı? #127916 Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi Kimdir? Selahaddin Eyyubi hangi milletten? Bahar 12. bölüm izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Şaban Ataş cinayeti ne? Şaban Ataş'ı kim öldürdü? Müge Anlı canlı yayınında itiraf! 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Sözleri! En Güzel ve Anlamlı 19 Mayıs Mesajları 14 Mayıs TV Yayın Akışı #128250 Bu akşam TV'de hangi diziler var? Bugün TV'de hangi filmler var? ATV, Kanal D, Star, Show'da neler var? Aziz Yıldırım yeniden aday olacak mı? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman? Aziz Yıldırım başkanlığa aday oldu mu? Özlem Savaş kimdir? Özlem Savaş kaç yaşında, nereli? Özlem Savaş biyografisi! Galatasaray şampiyonluk kupasını ne zaman alacak? #127942 Galatasaray Süper Lig Kupasını derbide mi alacak? Az önce deprem mi oldu? 14 Mayıs en son depremler kaç şiddetinde oldu? Kandilli Rasathanesi ve AFAD deprem listesi! 19 Mayıs niçin ilan edildi? 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı Neden Kutlanır? Sinan Ateş'in öldürülme görüntüleri! Sinan Ateş ne zaman öldürüldü?
Manşetlerden biri bomba! Aziz Yıldırım'ın Mourinho açıklaması dış basında geniş yankı buldu

Manşetlerden biri bomba! Aziz Yıldırım'ın Mourinho açıklaması dış basında geniş yankı buldu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title