Haberler

Adana Büyükşehir Belediyesi İş Makinesi Filosunu Genişletti

Güncelleme:

Adana Büyükşehir Belediyesi, 3'ü arazöz olmak üzere 16 iş makinesi daha satın alarak filosunu genişletti. Bu sayede aylık 30 milyon, yıllık 360 milyon lira daha az kira ödemesi yapacaklarını belirten Belediye Başkanı Zeydan Karalar, hedeflerinin tüm iş makinelerini kendi malı yapmak olduğunu söyledi.

Adana Büyükşehir Belediyesi, 3'ü arazöz ve 16 iş makinesi daha satın aldı.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, göreve seçildiği günden bu yana yüzlerce iş makinesi ve otobüsü büyükşehir belediyesi filolarına satın alma yoluyla eklemeye ve belediyenin kira yükünü hafifleterek, Adanalılara daha fazla hizmet edebilir hale getirmeye devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi son olarak 3'ü arazöz olmak üzere 16 iş makinesi daha satın aldı. Büyükşehir belediyesine bir filo daha kazandırmanın sevincini yaşadıklarını belirten Karalar, "3'ü arazöz olmak üzere 16 iş makinesi daha satın aldık. Bugün itibarıyla ayda 30 milyon, yılda 360 milyon lira daha az kira ödüyoruz. Niyetimiz bütün iş makinelerini kendi malımız yapmak. Yeni iş makinelerimiz Adana'mıza hayırlı olsun" ifadelerine yer verdi. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Adana Büyükşehir Belediyesi Zeydan Karalar Karalar Adana Politika Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title