Haberler

Kocaeli'de "Suriye İçin Bizde Varız" Kampanyası

Manevi ve İktisadi Kalkınma Vakfı (MİKAV) tarafından "Suriye İçin Bizde Varız" kapmanyası kapsamında yardım kampanyası düzenlendi.

Manevi ve İktisadi Kalkınma Vakfı (MİKAV) tarafından "Suriye İçin Bizde Varız" kapmanyası kapsamında yardım kampanyası düzenlendi.

MİKAV yöneticisi ve yardım organizasyonunun yetkilisi Muharrem Aytaç, AA muhabirine, gıda malzemelerinden oluşan yardım kampanyası için çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Şimdiye kadar 6 tır dolusu yardımların Suriye'ye ulaştırıldığını belirten Aytaç, kampanya kapsamında toplanması hedeflenen 2 tır gıda maddesinin Suriye Halep'e gönderileceğini ifade etti.

Temel gıda maddesi veya nakdi yardımda bulunmak isteyen hayırsever vatandaşların, 0262 413 11 33 ve 0535 548 31 53 numaralı telefonla iletişim kurabileceklerimi dile getiren Aytaç, "Müslüman kardeşlerimize destek olmak için bu yardımı yapıyoruz. Halep bugün iç savaş nedeniyle yerle bir oldu. Bu savaşın içerisinde yaşayan kardeşlerimize yardım etmek ve destek çıkmak her Müslümanın görevidir. Biz de bu görevimizi yerine getirmeye çalışıyoruz" diye konuştu.

Kampanyanın 19 Şubat Cuma günü sona ereceği bildirildi.

Kaynak: AA / Eğitim

Suriye Eğitim Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title