Haberler

Eğitim Çalışanları Banka Promosyonlarından Yararlanacak

Eğitim-sen Ordu Şube Başkanı Kemal Sarı, Banka Promosyonlarından Milli Eğitim Müdürlüğü Bünyesinde Çalışanlarında Pay Alacağını Söyledi.

Eğitim-Sen Ordu Şube Başkanı Kemal Sarı, banka promosyonlarından Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde çalışanlarında pay alacağını söyledi.

Milli Eğitim Müdürü Yılmaz Uzun ile Eğitim-Sen yöneticileri bugün bir araya geldi. Okulların güvenliğinin ve tartışmalara sebep olan banka promosyonlarının ele alındığı görüşme hakkında bilgiler veren Eğitim-Sen Ordu Şube Başkanı Kemal Sarı, promosyonun yüzde 70'ini eğitim çalışanlarının alacağını söyledi. Milli Eğitim Müdürü Yılmaz Uzun ile yaptıkları görüşmeden olumlu izlenimlerle ayrıldıklarını belirten Sarı, "Özellikle eğitim emekçilerini çok yakından ilgilendiren ve bizimde üzerinde durduğumuz banka promosyonları ile ilgili Milli Eğitim Müdürü ile yaptığımız görüşme bizler açısından umut verici seviyede oldu. Milli Eğitim Müdürünün isteği, bakanlık genelgesine tamamen uyulmasıdır. Bunu da önümüzdeki günlerde eğitimin her kademesinde yer alan arkadaşlarımız banka promosyonlarının yüzde 70'ini alacağı konusunda iyimser bir hava var. Biz Eğitim-Sen olarak bu iyimser havanın takipçisi olacağız. Özellikle il içi atamalarının kesinleştiği ve son bulduğu tarihten itibaren arkadaşlarımız bu promosyondan hak ettikleri paraları alabilecekler. Eğer bu paralar söylenilen tarzda bizlere ödenmediği sürece, Eğitim-Sen olarak her akşam Şadırvan önünde fener yakıp Milli Eğitimi yönetenleri eleştirmek amacıyla eylem takvimiz vardı. Ancak burada aldığımız söz karşısında eylem takvimimizi erteliyor ve hayata geçirmiyoruz" dedi.

(MAK-SA)

21.03.2007 18:01 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title