Haberler

Eğitim Bir-sen Zonguldak Şubesi Birinci Bölge İstişare Toplantısını Çaycuma'da Gerçekleştirdi

Eğitim Bir-sen Zonguldak Şubesi Birinci Bölge İstişare Toplantısını Çaycuma'da Gerçekleştirdi.

Eğitim Bir-Sen Zonguldak Şubesi birinci bölge istişare toplantısını Çaycuma'da gerçekleştirdi.

Zonguldak Çaycuma ilçesinde gerçekleşen istişare toplantısına, Eğitim Bir-Sen Zonguldak Şube başkanı Kamuran Aşkar ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Eğitim Bir-Sen Zonguldak Şube Başkanı Kamuran Aşkar düzenlenen toplantıda, Eğitim Bir-Sen'in düzenlemiş olduğu 3. öğretmen hatıraları yarışmasında Zonguldak'ı temsil eden Sinan Davulcu'nun Türkiye birincisi olduğundan mutluluk duyduğunu belirtti. Aşkar, "Eğitim Bir-Sen'in düzenlemiş olduğu 3.Öğretmen Hatıraları yarışmasında ilimizi 'Eski Kuşlar Müzesi" adlı eseriyle temsil eden Sinan Davulcu arkadaşımız Türkiye birincisi olmuştur. Arkadaşımız üç bin YTL ödül kazanmıştır. Bunun sendikamız misyonunun anlatılması ve Zonguldak ilimizin tanıtımı açısından önemli bir gelişme olarak görüyorum" diye konuştu. Şubat ayında yapılacak olan genel merkez kongresi hakkında bilgiler veren Aşkar, şöyle devam etti:

"Genel Merkez kongresinde şu an itibariyle kesinleşmiş iki liste bulunmaktadır. Bunlardan birincisi mevcut genel başkan Ahnet Gündoğdu'nun başkanlığını yaptığı eski yönetimden de Erol Battal ve Genel Sekreter Halil Etyemez'in bulunduğu bunun haricinde Memur-Sen Genel Sekreteri Ali Küçükkösen başkanlığında hazırlanan iki liste bulunmaktadır. Bunlar sendikamız için memnuniyet verici gelişmelerdir."

(SŞ-SD-Y)

15.01.2008 16:39 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title