Haberler

Efes Pilsen, Sezonu Açtı

Güncelleme:

Beko Basketbol Ligi Takımlarından Efes Pilsen, 2010-2011 Sezonunun Açılışını Yaptı.

Beko Basketbol Ligi takımlarından Efes Pilsen, 2010-2011 sezonunun açılışını yaptı.

Kulübün Merter'deki tesislerinde gerçekleştirilen açılış gecesine Asbaşkan Çetin Çeki, Genel Menajer Engin Özerhun, antrenör Velimir Perasovic ve yardımcıları, takımın oyuncuları ile çok sayıda davetli katıldı. Efes Pilsen Kulübü Başkanı Tuncay Özilhan ise iş seyahatinde bulunması nedeniyle gecede yer alamadı. Özilhan, gönderdiği mesajda 35 yıldır Türk basketboluna hizmet ettiklerini belirterek, şunları dile getirdi:

"Birçok ilki gerçekleştirdik, birçok iş başardık. Bu spor dalının ülkemizde sevilmesi, gelişmesi ve büyümesi için elimizden geleni yaptık. Binlerce gencimizi basketbol ile tanıştırdık. NBA'da oynayan, dünya ikincisi olan milli takımımızın iskeletini oluşturan oyuncular yetiştirdik. Ülkemizin yanı sıra Avrupa'da da başarıyla görev yapan antrenörler kariyerlerine, Efes Pilsen Kulübü'nün çatısı altında başladılar. Senelerdir başarıyla yürüttüğümüz misyonumuzu çok uzun yıllar sürdürme arzusundayız. Bu konuda karşımıza çıkan engelleri aşmak için elimizden geleni yapacağız. Yeni sezon için iyi bir takım oluşturduk. İyi bir takım kurduk ve yeni bir antrenörümüz var. Takımımızdan mutlak başarı bekliyorum. Özellikle bu sezon bütün şampiyonlukları ve kupaları kazanmalarını istiyorum."

Efes Pilsen Takım Kaptanı Kerem Tunçeri de, kendilerini zor bir sezonun beklediğini ifade ederek, "Geçtiğimiz sezon hem seyircimizi hem de yönetimimizi mutlu edemedik. Hala bunun üzüntüsü içerisindeyiz. Bu sezon iyi bir basketbolla hem Türkiye'yi hem de kulübümüzü mutlu etmek istiyoruz" dedi.

Kerem Gönlüm ise hedeflerinin çok büyük olduğunu vurgulayarak, "Bunun için gerekli adımlar atıldı. İnşallah çok fazla sıkıntı yaşamadan hedeflerimize doğru ilerleriz" diye konuştu.

Atilla ÖZDEMİR- İSTANBUL- DHA

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title