Haberler

Edremit'te Liselerarası Bilgi Yarışması…

Balıkesir'in Edremit İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Tarafından Düzenlenen Liseler Arası Bilgi Yarışması Başladı.

Balıkesir'in Edremit İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Liseler Arası Bilgi Yarışması başladı.

İlçe genelinde düzenlenen Liseler Arası Bilgi Yarışması Edremit Anadolu Lisesi Çok Amaçlı Salon'da start aldı. 3 gün sürecek olan yarışmaya ilçenin 9 ortaöğretim okulundan seçilen 3'er öğrenci katılım gösteriyor. Yarışmanın bugünkü ayağında Anadolu Lisesi, Altınoluk Kardeş Çavuşoğlu Lisesi ve Yılmaz Akpınar Meslek Lisesi öğrencileri yarışırken, yarınki ayağında Endüstri Meslek Lisesi, Salih Korkut Budaras Lisesi ve Özel Özcan Koleji yarışacak ve Çarşamba günü ise Edremit Lisesi R. Molvalıoğlu Ticaret Meslek Lisesi ile İmam Hatip Lisesi öğrencileri yarışacak. İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ali Soylu'nun başkanlığında gerçekleşen yarışmaya katılan bütün okullardan her birine Türk edebiyatı/dil ve anlatım, matematik, fizik, kimya, biyoloji, tarih, coğrafya, din kültürü ve ahlak bilgisi, beden eğitimi derslerinden ve genel kültür konularından 10'ar soru ve toplam 30 soru sorulacağını açıkladı. Her sorunun 5 puan olarak değerlendirileceği bildirilirken, yarışma finalinin ise 16 Mayıs günü saat 10.00'de gerçekleştirileceği açıklandı.

Yarışmaya katılan öğrencilerin öğretmen ve velileri yarışmacıları desteklerken, yarışmacı öğrencilerin heyecanı görülmeye değerdi.

(SŞ-MŞ

FOTOĞRAF:

Edremit İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Liseler Arası Bilgi Yarışması başladı.

09.05.2007 16:51 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title