Haberler

Trump Kendisi İçin Meydanlara Çıkan Göstericilere Teşekkür Etti

Güncelleme:

ABD bugün Trump yanlılarının ve karşıtlarının meydanlarda karşılaşmasıyla karıştı. Başkan Trump, Twitter'dan kendisi için sokaklara çıkan göstericilere teşekkür etti.

Donald Trump'ın ABD Başkanı seçilmesinden beri devam eden gösteriler devam ediyor. Bugün Trump yanlıları da sokaklara çıktı. İki grubun karşılaştığı noktalarda büyük olaylar yaşandı. Gösteriye sopa ve kalkanlarla katılan bazı kişiler karşıt görüştekilerin üzerlerine saldırdı.

28 EYALETTE GÖSTERİ DÜZENLENDİ

Trump yanlılarının 28 eyalette gösteri düzenlediği açıklandı. Donald Trump yanlılarının ve karşıtlarının meydanlara çıkması kamuoyunda tedirginlik yarattı. Olaylarda en az bir kişinin gözaltına alındığı açıklandı.

TRUMP TEŞEKKÜR ETTİ

ABD Başkanı Trump kendisi için meydanlara çıkan vatandaşlara teşekkür etti. Trump Twittter'dan yaptığı açıklamada, "Ülke genelinde yapılan muhteşem gösteriler için teşekkür ederim. İnanılmaz bir destekti. Amerika'yı tekrar büyük yapalım." ifadelerini kullandı.

İşte Trump'ın Tweet'i:


Kaynak: Haberler.com

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Donald Trump Dünya Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title