Haberler

Le Figaro: Görülmemiş Skandal, Erdoğan'ın Otoritesini Kırılgan Kılıyor

Türkiye'deki yolsuzluk ve rüşvet operasyonunun sonucunda yaşanan "skandal"ın Erdoğan hükümeti üzerindeki etkileri yabancı medyada tartışılmaya devam ediliyor.

Türkiye'deki yolsuzluk ve rüşvet operasyonunun sonucunda yaşanan "skandal"ın Erdoğan hükümeti üzerindeki etkileri yabancı medyada tartışılmaya devam ediliyor. Fransız Le Figaro gazetesi, "görülmemiş skandalın" Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın "otoritesini kırılgan kıldığını" öne sürdü.

Fransa'nın önde gelen gazetelerinden Le Figaro, polisin İstanbul ve Ankara'da Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın istifasını isteyen binlerce göstericiyi dağıtmak üzere müdahale ettiğine dikkat çektiği haberinde "siyasi mali skandalın" Başbakan Erdoğan'a "sıçradığı" iddiasında bulundu.

Götericilerin "Hükümet istifa", "Yolsuzluk her yerde" gibi sloganları attıklarına dikkat çekilen haberde "2002 yılından beri iktidarda olan Sayın Erdoğa'ı, yerel seçimlere dört aya kala otoritesini kırılgan kılan görülmemiş siyasi mali skandal etkiliyor" savı dile getirildi.

Kaynak: ANKA / Dünya

Recep Tayyip Erdoğan Türkiye Dünya Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title