Haberler

Çocuklar Konuştu, Vicdansız Annenin Kızlarını Yaşlı Erkeklere Pazarladığı Ortaya Çıktı

Güncelleme:

ABD'de küçük yaştaki iki kız çocuğunu yaşlı erkeklere para karşılığında teslim edip taciz etmelerine izin veren anne, çocukların olayı aile büyüklerine anlatması üzerine tutuklandı.

ABD'nin Georgia eyaletinde yaşayan 25 yaşındaki anne Morgan Summerlin, 2 yaşlı adama yaşları 5 ve 4 olan iki kızına para karşılığı tacizde bulunması için izin verdiğini kabul etti.

100 DOLARA ÇOCUKLARINI PAZARLAMIŞ

Olay, kızların annelerinin kendilerini Richard Office isimli 78 yaşındaki adamın evine götürdüğü ve adamın kendilerini öptüğünü ve birine tecavüz ettiğini söylemesi üzerine ortaya çıktı. Annenin kızlarını defalarca Richard'ın evine götürdüğü ve her seferinde 100 dolar aldığı belirtildi.

ÖMÜR BOYU HAPİS CEZASI ALDI

Annenin ayrıca kızlarını Alfredo Trejo isimli adamın evine de götürdüğünü ve para karşılığında adamın kızlarına taciz etmesine izin verdiği ortaya çıktı.

Mahkeme, Richard'a tecavüz ve çocuk yaştaki birini taciz suçundan 146 yıl hapis cezası verdi.

BÜYÜKANNE DE BİLİP KORUMAMIŞ

İki kız çocuğunu taciz eden ikinci kişi Alfredo Trejo'ya da ömür boyu ve 25 yıl hapis cezası verildi. Mahkeme, çocuklar olayı kendisine anlatmalarına rağmen kendilerini koruyamayan büyük anneye ise beş yıl hapis cezası verdi.

Annenin cezası ise 4 Haziran'da görülecek davada belli olacak.

Kaynak: Haberler.Com / Dünya

Amerika Birleşik Devletleri 3. Sayfa Komik - İlginç Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var?
500

Yorumlar (13)

Belediye Başkanı:

Akape’ye oy vermezseniz,ülkemizde amarika gibi olur.

31
86
yanıtYanıtla
marmara:

iyi parti ye sen mi saldırdın ? bak doğru söyle . . . .

yanıt0
yanıt0
La edri:

Verilen cezalara bakarmisiniz ışte adalet böyle işletilir.bizde olsa yaşlı deyip ceza vermezler

25
1
yanıtYanıtla
bey:

devlet bunu afrikada bir köye pazarlasin! Bakalim ne yapacik o zaman :D

1
0
yanıtYanıtla
fahrettin:

devlet derken? olay amerikada zaten.

yanıt0
yanıt0
bahoz:

ayıp ayıp ayıp

0
0
yanıtYanıtla
TESLA:

çocukların kadınların elinden çektiği nedir Allah aşkına şiddet uygularlar doğurup çöp kutusuna atarlar satarlar Allah ıslah etsin

0
0
yanıtYanıtla
deniz:

adi insanlar hem annesi hemde o yaşlı adam bunları hapse atmıycan aynı olayı yaşatıp öldürmek gerek

0
0
yanıtYanıtla
Türkiye bir bütündür ve İki Bölümdür.:

ABD zamanın mahkumlarının sürüldüğü topraklardan oluşuyor unutmayın ki şuan orada yükselen herkes neredeyse onların tohumları ve bunla kalmıyor koskoca medineye bile kilise açılsın diye vatikanla konuşan ve müslümanlara düşman olan sözde müslüman ülke s. arabistan vs. . gibi çapulcular var Türkiye her zaman tekdi yanımızda sadece Kardeşimiz Azerbeycan oldu unutmayın.

0
0
yanıtYanıtla
paris:

cem uzan yakısır ıktıdara. o gelsın artık

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title