Haberler

İsrail'in hava saldırısıyla Gazze'deki Al-Karama Mahallesi yerle bir oldu

Güncelleme:

İsrail-Filistin çatışmaları devam ederken, İsrail'in hava saldırısıyla Gazze'deki Al-Karama Mahallesi tamamen yıkıldı. Saldırıda çok sayıda bina kullanılamaz hale geldi ve birçok kişi hayatını kaybetti.

- İsrail'in vurduğu Al-Karama Mahallesi'ndeki yıkım görüntülendi

GAZZE - İsrail'in hava saldırısı düzenlediği Gazze Şeridi'ndeki Al-Karama Mahallesi yerle bir oldu.

İsrail- Filistin arasındaki çatışmalar 5'inci günde devam devam ederken, İsrail, hava saldırısı düzenlediği Gazze Şeridi'nde bir mahalleyi daha yerle bir etti. İsrail'in vurduğu Al-Karama Mahallesi'nde çok sayıda bina kullanılamaz hale geldi.

Filistin İçişleri Bakanlığı Sözcüsü İyad el-Bazm yaptığı açıklamada, saldırıda çok sayıda kişinin hayatını kaybettiğini ve yaralandığını belirterek, saldırıların yoğunluğu ve ana yolların tahrip olması nedeniyle sivil savunma ekipleri ile ambulansların bölgeye ulaşamadığını ifade etti.

"Evimi tanıyamadım"

Al-Karama Mahallesi sakinlerinden Ebu Samir, saldırının çok güçlü ve şiddetli olduğunu belirterek, "Bölgede durum çok zor. Sanki deprem olmuş veya kıyamet kopmuş gibi. Bazı sakinler bölgede mahsur kaldı. Bugün mahalleye döndüğümde İsrail uçaklarının neden olduğu yıkımdan dolayı evimi tanıyamadım" dedi.

Çatışmalarda şu ana kadar Filistin tarafında bin 55 kişi hayatını kaybederken, 5 bin 184 kişi de yaralandı. İsrail tarafından ise bin 200 kişi hayatını kaybetti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Dünya

Filistin İsrail Gazze Dünya Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title