Haberler

"Breaking Bad" Gerçek Oldu; Kimya Öğretmeni Uyuşturucu Üretirken Yakalandı

Güncelleme:

Amerika'da eski kimya öğretmeni uyuşturucu üretmek suçundan tutuklandı, 4 yıl hapse mahkum edildi.

Amerika'nın New Mexico eyaletinde, eski kimya öğretmeni John W. Gose uyuşturucu yapma suçuyla yakalandı. 4 yıla mahkum edildi.

ÖĞRETMENLİĞİ UYUŞTURUCU YAPMAK İÇİN BIRAKTI

Lisede kimya öğretmeni olarak çalışan John W. Gose uyuşturucu yapmak için işini bıraktı. Eski kimya öğretmeninin uyuşturucu yapmak için bir araç aldığını ve yapım sürecini o aracın içinde tamamladığı öğrenildi. Rutin trafikte giderken uyuşturucu ürettiğini söyleyen Gose için 9 yıl Hapis istendi.

4 YIL HAPİS CEZASI ALDI

Mahekeme bu kararı bozarak Gose'a 4 yıl hapis, 5 yıl da toplum hizmeti cezası verdi. Gose sadece uyuşturucu yapmaktan değil aynı zamanda trafik kurallarına uymamaktan da yargılandı. 19 Temmuz günü Gose, hapse gönderildi.

EVİNİ KİMYA MALZEMELERİYLE DOLDURMUŞ

Uyuşturucuyu kendi aracında üreten Gose, trafikte üretmeye devam ettiği öğrenildi.
Evinde ise daha fazla kimyasal malzemelerin olduğu ortaya çıktı.

DİZİDEN Mİ ÖZENDİ?

Hikayesini herkes ünlü Amerikan dizisi "Breaking Bad"e benzetti. Dizide de aynı şekilde bir kimya öğretmeni, daha çok para kazanabilmek için kimya bilgisini uyuşturucu yapmak için kullanıyordu. Ancak Gose diziyle ilgili bir açıklamada bulunmadı

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Amerika Birleşik Devletleri New Mexico Komik - İlginç Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Metro ne zaman açılıyor? 1 Mayıs otobüs, Marmaray, vapur ve tramvay ücretsiz mi? Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altının kim aldı? 1 Mayıs Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri! CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi? Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title