Haberler

Berlusconi Fena Yakalandı

Güncelleme:

Silvio Berlusconi, kendisine ait kanalda katıldığı programda sunucuya soru ısmarlarken yakalandı.

Uzun 'git gel'lerden sonra 5. kez başbakanlığa aday olan Silvio Berlusconi pazar akşamı kendisine ait Canale 5'de katıldığı programda sunucuya 'Sonra bunu soruyorsun' derken yakalandı.

İtalyan basınında 80 dakika süren bir monolog olarak adlandırılan Domenica Live programının sunucusu Barbarta D'Urso'nun reklam için ara verdiği sırada reklamların bir kaç saniye gecikmesi üzerine televizyonda Silvio Berlusconi'nin 'Sonra bana bunu soruyorusun...' dediği duyuldu. Ismarlama soru İtalyan basınında geniş tepki topladı.

Teknokrat Başbakan Mario Monti'nin başbakanlık adaylığı hakkındaki kararını beklediğini ve aday olması halinde 'ılımlıların' kendisini destekleyeceğini belirten Silvio Berlusconi politikaya dönüşünü de 'Komunistlerin başa geçme riski var, bunu önlemek için politika alanında kalmaya karar verdim' şeklinde açıkladı.

Silvio Berlusconi 'İnsanların ev sahibi olma hakkı kutsaldır' diyerek konut vergisinin ilk evler için kaldırılacağını söyledi ve seçim vaadinde bulundu.

Programın sunucusu Barbara D'Urso'nun sorusu üzerine artık bir ilişkisinin olduğunu açıklayan eski İtalya Başbakan, 28 yaşındaki kız arkadaşı Francesca Pascale için 'Evet kendisi genç, hatta o kadar genç ki aramızda 49 yaş fark var. Güzel bir kız ama içi daha da güzel, katı ahlaki prensiplere sahip bir kız' şeklinde konuştu.

Genç kızın 'Silvio seni özlüyoruz' adında bir fan klubün Napoli başkanı olduğunu ve klüpçe para toplayıp uçak kiralayarak kendisine 'Silvio seni özlüyoruz' pankartı açtıklarını anlatan Silvio Berlusconi "Sonunda bir seferinde aynı şekilde para toplayarak uçağın arkasına'Silvio seni özlüyorum' şeklinde pankart astırınca tanıştık. Francesca, kızım Marina ile de çok yakın arkadaş oldu. Diyebilirim ki artık kendimi daha az yalnız hissediyorum' dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Dünya

Silvio Berlusconi Dünya Haberler

Merkez Bankası faizi yüzde 50'de sabit bıraktı

Merkez Bankası faizi yüzde 50'de sabit bıraktı

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

Samimi başlayan görüşme gergin bitti! Özel'den 'Köpekleri uyutalım demenin tutarlı bir tarafı yok' çıkışı

Samimi başlayan görüşme gergin bitti! Özel'den "Köpekleri uyutalım demenin tutarlı bir tarafı yok" çıkışı

Kaçak çalıştıkları tespit edildi! Çay toplayan Senegalli işçiler sınır dışı edilecek

Kaçak çalıştıkları tespit edildi! Çay toplayan Senegalli işçiler sınır dışı edilecek

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title