Haberler

Bağdat'ta Bombalı Saldırı: 6 Ölü, 25 Yaralı

Irak'ın Başkenti Bagdat'ta Bugün Gündüz Saatlerinde Gerçekleştirilen Bombalı Saldırı Sonucu İlk Belirlemelere Göre 6 Kişi Öldü, 25 Kişi de Yaralandı.

Irak'ın başkenti Bagdat'ta bugün gündüz saatlerinde gerçekleştirilen bombalı saldırı sonucu ilk belirlemelere göre 6 kişi öldü, 25 kişi de yaralandı.

Polis yetkilileri, Bağdat'ın merkezinde bomba yüklü bir aracın infilak etmesi sonucu 6 kişinin öldüğünü, 25 kişinin de yaralandığını ifade etti. Büyük bir ses duymasıyla olay mahaline yöneldiğini belirten görgü tanığı Yusuf Kasim, "Her yer kan içindeydi ve çok kötüydü. Yerde bir kadının paramparça halde yaşadığını gördüm" dedi. Kadına kimsenin yardım etmediğini söyleyen Kasim, "Kadını tuttuğum gibi bir araca koydum ve araç hastaneye gitti. Çok kötü bir durum bu" şeklinde konuştu.

Öte yandan, yetkililer, saldırıda yaralananların sağlık durumlarının ağır olduğunu ve ölü sayısının artabileceğinden endişe ettiklerini ifade etti.

(AR-PNR-PNR-ÖK-D)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Dünya

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title