Haberler

DSİ 17. Bölge Müdürü Dündar'dan, Vatso Başkanı Kandaşoğlu'nu Ziyaret

Devlet Su İşleri (DSİ) 17. Bölge Müdürü Mahmut Dündar, Van Ticaret ve Sanayi Odası (Vatso) Yönetim Kurulu Başkanı Zahir Kandaşoğlu'nu Makamında Ziyaret Ederek Bir Süre Görüştü.

Devlet Su İşleri (DSİ) 17. Bölge Müdürü Mahmut Dündar, Van Ticaret ve Sanayi Odası (VATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Zahir Kandaşoğlu'nu makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.

Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti belirten VATSO Başkanı Zahir Kandaşoğlu, dünyada yaşanan iklim değişikliklerinin herkesi çevre konusunda daha çok duyarlı davranmak zorunda bıraktığını söyledi. Kandaşoğlu, çevre konusunda önemli bir alan olan su ve su yönetiminin de bu süreçle birlikte büyük önem arz etmeye başladığını belirterek, "İnsan yaşamı için vazgeçilmez değerde olan su ve suyun etkin kullanımı konusunda birey ve kurumların ortak hareketine ihtiyaç vardır. Su yönetimi konusunda etkin rolü olan DSİ'nin konumu gittikçe daha çok önemli bir hal almaktadır. Ülkemizin büyük kısmında kuraklığın hüküm sürdüğünü hepimiz endişeyle izlemekteyiz. DSİ'nin merkez teşkilatı ile birlikte yerel teşkilat ve bölge müdürlüklerinin faaliyetlerinde su yönetimi konusunda önemli rolleri olduğu bilinmektedir. Barajlardan, göletlere, su ve sulama kanallarından suyun etkin ve verimli kullanımına kadar önemli işler üstlenen bu kurum bizim için önemlidir" dedi.

DSİ 17. Bölge Müdürü Mahmut Dündar ise yaptığı açıklamada VATSO'nun ilin ve bölgenin sorunlarına duyarlı olduğunu söyledi.

(AKK-Y) 07.05.2008 20:10 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title