Haberler

Doha)- Katar'da Öğrencilerden Trump'ın Kudüs Kararına Kınama

- Katar'da öğrencilerden Trump'ın Kudüs kararına kınamaDOHA - Katar Üniversitesi öğrencileri bu sabah bir toplantı yaparak ABD Başkanı Donald Trump'ın Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanıma ve büyükelçiliğini Kudüs'e taşıma kararını kınadı.

- Katar'da öğrencilerden Trump'ın Kudüs kararına kınama

DOHA - Katar Üniversitesi öğrencileri bu sabah bir toplantı yaparak ABD Başkanı Donald Trump'ın Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanıma ve büyükelçiliğini Kudüs'e taşıma kararını kınadı. Öğrenciler, Trump'ın bu kararını Filistin halkına düşmanlık olarak nitelediklerini ve reddettiklerini söyledi. Öğrenciler, Filistin davasını desteklerini, Kudüs'ün Filistin'in başkenti olduğu ve ilelebet öyle kalacağını söyledi.

Öğrenci temsilci meclisi tarafından yapılan protesto toplantısına çeşitli ülkelerden oluşan öğrenciler ve Üniversite Rektörü Dr. Hasan Durham katıldı. Öğrenciler, Kudüs'ün Filistin'in ilelebet başkenti, bunun bütün müslümanların davası olduğunu belirterek Trump'ın kararını reddettiklerini yazan pankartlar taşıdı. Toplantıda ABD mallarının boykot edilmesi istendi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Amerika Birleşik Devletleri Donald Trump Katar Kudüs Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title