Haberler

Diyarbakır'daki Temiz İşletmelere Beyaz Bayrak

Diyarbakır'daki Bağlar Belediyesi, Hijyenik Koşullarda Gıda ve Hizmet Üreten 13 İşletme Sahibine Beyaz Bayrak ve Kalite Belgesi Verdi.

Diyarbakır'daki Bağlar Belediyesi, hijyenik koşullarda gıda ve hizmet üreten 13 işletme sahibine beyaz bayrak ve kalite belgesi verdi.

Büyükşehir Belediye Başkanı DTP'li Osman Baydemir ile Bağlar Belediye Başkanı Yurdusev Özsökmenler, 'Beyaz Bayrak Projesi' kapsamında Bağlar Beldesi'nde toplam 13 işyerine kalite belgeleri ve bayrak verdi. Bağlar Beldesi'ndeki işyerlerini gezen iki başkan, hijyenik koşullarda üretim yapılmasına sevindiklerini söyledi.

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir, 'Beyaz Bayrak Projesi' kapsamında hijyenik bakımından 13 işyerinin Avrupa standartlarına ulaştığını belirterek,''Bu proje sayesinde işyerlerinin hizmet ve hijyen arttığını gördük. Kentimiz gerçekten gelişmişlik düzeyine ulaşmıştır. Elele vererek kentimizi hak ettiği seviyeye ulaştıracağız'' dedi.

Muzaffer DURU/DİYARBAKIR, (DHA)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title