Haberler

Diyarbakır'da Havaalanına Ek Toplu Taşıma Seferleri Başlatıldı

Daha rahat ve konforlu toplu ulaşım hizmeti için çalışmalarını sürdüren Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, havaalanına giden ve gelen vatandaşlar için ek seferler başlattı.

Daha rahat ve konforlu toplu ulaşım hizmeti için çalışmalarını sürdüren Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, havaalanına giden ve gelen vatandaşlar için ek seferler başlattı.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, vatandaşlara daha konforlu, rahat ve ucuz ulaşım hizmeti sunmak amacıyla çalışmalarına devam ediyor. Kent merkezinde yoğun olan güzergahlarda ek seferler koyan Büyükşehir Belediyesi, havaalanına giden ve gelen vatandaşlar için ek seferler başlattı. Kent içinde toplu taşımada yenilediği ve genişlettiği yeni filosuyla vatandaşlara kaliteli hizmet veren Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, havaalanı üzerinden şehre gidip gelen vatandaşlar için ek seferler başlattı. Büyükşehir Belediyesi havaalanına gün içinde 7 araçla sabah 06.40'ta başlayan ve akşam 21.30'a kadar 20 dakikalık aralıklarla devam eden toplu taşıma seferlerini artırarak gece yarısı uçak seferleri saatlerine göre yeni uygulama başlattı. Uygulama ile kentte gece saatlerinde gelen son uçak seferine kadar 3 nöbetçi toplu taşıma aracı hizmet verecek. Bir B2 ve iki Z2 koduyla çalışacak toplu taşıma araçları akşam saat 20.20'de seferlere başlayıp gece 01.30'da son uçak seferine kadar çalışacak. Uçak seferlerinde yaşanacak herhangi bir rötar durumunda toplu taşıma araçları bekletilecek ve uçağın geliş saatine göre son sefer yapılacak.

Çermik- Çüngüş arası yeni güzergah

İlçelere ve ilçelere bağlı mahallelerde yeni toplu ulaşım güzergahları oluşturmaya devam eden Büyükşehir Belediyesi, Çermik ilçesinde hizmet veren toplu taşıma aracının vatandaşlardan gelen talepler üzerine Çermik-Çüngüş arasında güzergah başlattı. 25 km uzunluğundaki güzergahta her iki ilçede yaşayan vatandaşlar faydalanacak. Toplu taşıma aracı yeni güzergahta 18 Aralık pazartesi günü hizmete başlayacak. - DİYARBAKIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Çüngüş Çermik Politika Güncel Haberler

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

Bakmadan Geçme

Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 14 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 14 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 Barcelona Real Sociedad maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Barcelona R.Sociedad maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Barcelona Real Sociedad maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona R.Sociedad maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Aston Villa Liverpool maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! A.Villa Liverpool maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Barcelona Real Sociedad maçı CANLI izle! 13 Mayıs Barcelona R.Sociedad maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Aston Villa Liverpool maçı CANLI izle! 13 Mayıs A.Villa Liverpool maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Burcu Biricik hamile mi, bebeğinin cinsiyeti ne? Galatasaray Fenerbahçe maç biletleri ne zaman satışa çıkacak, biletler bitti mi? Jose Mourinho Fenerbahçe teknik direktörü mü olacak? Engelliler haftası sözleri ve mesajları! 10-16 Mayıs engelliler haftası mesajları! Engelliler haftası ne zaman, bu hafta mı? Soma davası nedir? Soma'da ne oldu, maden kazasında kaç kişi hayatını kaybetti? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 13 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Mahmut Uslu kimdir? Mahmut Uslu zengin mi, serveti ne kadar? Ferit Şahenk kimdir? Ferit Şahenk zengin mi, serveti ne kadar? Aziz Yıldırım'ın basın toplantısı ne zaman, saat kaçta? Aziz Yıldırım ne zaman basın açıklaması yapacak?
Japon deprem uzmanından Bursa ve Balıkesir için kritik uyarı: 7 büyüklüğünde olabilir

Japon deprem uzmanından Bursa ve Balıkesir için kritik uyarı: 7 büyüklüğünde olabilir

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title