Haberler

Disk Genel Başkanı Çelebi'nin Kalp Damarına İki Tane Stend Takıldı

Geçtiğimiz Gün Kalbinde Hissettiği Bir Rahatsızlık Üzerine Doktoruna Başvuran Devrimci İşçi Sendikaları Federasyonu (Disk) Genel Başkanı Süleyman Çelebi, 10 Dakika İçinde Anjioya Karar Verdiklerini ve Kalbine Stent Takıldığını Söyledi. Çelebi Yarın Yattığı Hastaneden Taburcu Olacak.

Geçtiğimiz gün kalbinde hissettiği bir rahatsızlık üzerine doktoruna başvuran Devrimci İşçi Sendikaları Federasyonu (DİSK) Genel Başkanı Süleyman Çelebi, 10 dakika içinde anjioya karar verdiklerini ve kalbine stent takıldığını söyledi. Çelebi yarın yattığı hastaneden taburcu olacak.

Tedavi gördüğü Özel Bakırköy JFK Hastanesi'ndeki odasında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Süleyman Çelebi, "Bu tip duygulara alışık insanım. Bundan 14 yıl önce bypass oldum. Anjio oldum. Dün öğlen 13.30 saatlerinde geçmişte yaşadığım ağrıları hissettiğim için kontrol olmak amacıyla hastaneye geldim. Anında anjioya aldılar. Anjio da müdehale yapıldı. Bunların kararlarını biz sendikacı insanlarız, uzun vadeye yayamayız. Eşimin bile haberi yoktu. Şu anda kendimi çok iyi hissediyorum. Tıkalı olduğum dönemide, açık olduğu dönemi de hissediyorum. O yüzden şu anda çok çok iyiyim" diye konuştu.

DİSK Başkanı'nın eşi Melahat Çelebi ise " sabahtan kontrol için geleceğini söylemişti. Oradan da DİSK'e geçeceğim demişti. Ben gayet rahatım. Ben anjio'ya giriyorum diye telefon açtı. Hemen hastaneye geldim" dedi.

Çelebi'yi ameliyatını yapan Kardioloji Bölümü Sorumlusu Prof. Dr. Mehmet Meriç, " Süleyman Bey zaten daha önceden By-Pass geçirmiş bir hastamız. Daha önce iki damarına stend koymuştum. Yurt dışında iken yine göğüs ağrısı ortaya çıkmış. Buraya geldiği zamanda göğüs ağrısı vardı. Doğrudan doğruya dün öğlen saat 13.00 sıralarında anjioya aldık. Anjioya aldığımız zaman By-pass damarı açıktı. İki damarındaki stendler açıktı ama başka bir damarında çok önemli ciddi bir darlık vardı. O darlıktan dolayı kroner yetmezliği vardı. Aynı anda o damarı açtık. İki tane stend koyduk. Kroner Ünitesinde biraz takip ettik. Şuanda kendisi gayet iyi durumda. Yarına çıkarırız diye tahmin ediyorum"

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title