Haberler

Dha Yurt Bülteni - 15

Ege'deki 6.2 büyüklüğünde deprem, Türkiye'nin batısını sarstı (5)ÇANAKKALE'DE VATANDAŞLAR SOKAĞA DÖKÜLDÜİzmir'in Karaburun ilçesi açıklarında meydana gelen 6.2 büyüklüğündeki depremin hissedildiği Çanakkale'de de halk korktu.

Ege'deki 6.2 büyüklüğünde deprem, Türkiye'nin batısını sarstı (5)

ÇANAKKALE'DE VATANDAŞLAR SOKAĞA DÖKÜLDÜ

İzmir'in Karaburun ilçesi açıklarında meydana gelen 6.2 büyüklüğündeki depremin hissedildiği Çanakkale'de de halk korktu. Çanakkaleliler ev ve işyerlerini terk ederek sokaklara döküldü. Hemen cep telefonlarına sarılan vatandaşlar, yakınlarını arayarak durumları hakkında bilgi aldı. Depremin ardından uzunca bir süre binalara geri dönmedi. Çanakkale AFAD Müdürü Levent Yılmaz, "Şuana kadar kriz yönetimine herhangi bir can ya da mal kaybı ihbarı ulaşmadı. Bizde özelikle şubat ayında depremler yaşayan Ayvacık bölgesi başta olmak üzere kentin tüm noktalarına jandarma, polis, 112 ve muhtarlıklara ulaştık. Çok şükür ki, şuana kadar bir hasar gözükmüyor" dedi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

--------------------------------

Deprem anından görüntü

Panik anından görüntü

Güvenlik kamerasından görüntü

Haber- Kamera: Burak GEZEN- Mustafa SUİÇMEZ / ÇANAKKALE,

=======================================

Samsun'da midibüs ile kamyonet çarpıştı : 5 ölü, 3 yaralı (ek)

Görüntü Dökümü

------------------------

Güvenlik kamerası görüntüsü

Haber: SAMSUN,

Mardin'de zincirleme kaza: 2 ölü 13 yaralı

MARDİN'in Kızıltepe İlçesi'ne giden karayolunda meydana gelen ve 3 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 2 kişi öldü,13 kişi de yaralandı.

Mardin-Kızıltepe karayolunun Türkmen Geçidi'nde bir beton mikseri ile bir özel araç ve halk otobüsünün karıştığı kazada ilk belirlemelere göre 2 kişi yaşamını yitirirken, kazada çeşitli yerlerinde yaralanan 13 kişi ise olay yerine gelen ambulanslarla tedavi edilmek üzere Mardin Devlet Hastanesi ile çeşitli özel hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kızıltepe istikametinden Artuklu İlçesi'ne doğru seyir halinde bulunan bir beton firmasına ait 47 DS 229 Plakalı beton mikseri, ismi öğrenilemeyen sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle yolun ortasındaki refujları aşarak, yolun karşı şeridine geçti. Yolun karşı tarafında 47 M 0076 plakalı halk otobüsü ve 06 DS 9401 özel bir araca çarpan beton mikserinin karıştığı kazada ilk belirlemelere göre 30 yaşındaki Dilek Değer ve 3 yaşındaki oğlu Ömer Değer hastanede yapılan bütün müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Araçlarda yaralanan 13 kişi ise tedavi edilmek üzere çeşitli hastanelere kaldırıldı.

Kaza nedeniyle araç trafiğinin durdurulduğu olay yerine çok sayıda ambulans ile itfaiye ekibi sevk edildi. Kaza ile ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

-------------------------------

-Kazadan görüntü

-Araçlardan görüntü

-Kapanan yol

-Ambulans ve itfaiye araçlarından görüntü

-Genel ve detay görüntüler

Haber-Kamera: Nezir GÜNEŞ/MARDİN, -

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Çanakkale Karaburun Türkiye Ege Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title