Haberler

Demirören: Gerekirse Takımı Sahaya Çıkartmayız

Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, 0-0 Sonuçlanan Ankaraspor Maçının Ardından Yaptığı Açıklamada, Hem Hakemlerin, Hem de Futbol Federasyonu'nun Dikkatli Olması Gerektiğini Söyledi.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, 0-0 sonuçlanan Ankaraspor maçının ardından yaptığı açıklamada, hem hakemlerin, hem de Futbol Federasyonu'nun dikkatli olması gerektiğini söyledi.

Yıldırım Demirören, son dakikada attıkları bir golün geçerli sayılmadığı karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada, Beşiktaş Kulübü'nün çok büyük bir camiaya sahip olduğunu belirterek, “Yumruğunu bir indirirse kimse altından kalkamaz. Hem federasyon, hem de hakemler dikkatli olmalı. Bu gidişata bir 'dur' denilmezse biz de gerekeni yaparız. Gerekirse takımı sahaya da çıkartmayız. Herkes haddini bilecek” dedi.

Ayrıca karşılaşmayı izleyen tüm futbolseverlerden özür dileyen Demirören, “Her iki takım da kötü bir futbol sergiledi. Biz, böyle bir futbol oynamamalıyız. Avrupa Şampiyonlar Ligi veya benzeri hiçbir bahane bunu örtemez. Hocamızla ve futbolcularımızla görüşerek bu durumu çözeceğiz” diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title