Haberler

Demir Çelik İşletmelerinden Sağlık Sektörüne Destek

Hatay'ın İskenderun İlçesinde Devlet Hastanesi Acil Ek Binası’nın Yapımını Üstlenen Yazıcı Demirçelik A.ş. ile İsdemir İçerisine Kazandırılan Yeni Sağlık Olacağının İl Sağlık Müdürlüğü’ne Devri İçin Protokol İmza Töreni İskenderun Kaymakamlığında Gerçekleştirildi.

Hatay'ın İskenderun ilçesinde Devlet Hastanesi Acil Ek Binası’nın yapımını üstlenen Yazıcı Demirçelik A.Ş. ile İSDEMİR içerisine kazandırılan yeni sağlık olacağının İl Sağlık Müdürlüğü’ne devri için protokol imza töreni İskenderun Kaymakamlığında gerçekleştirildi.

Törene, Hatay Valisi Ahmet Kayhan, İskenderun Kaymakamı Cengiz Horozoğlu, İl Sağlık Müdürü Bayram Kerkez, OSB Başkanı Bülent Bozdoğan, İSDEMİR Genel Müdürü İsmail Akçakmak, Yazıcı Demirçelik A.Ş adına yönetim kurulu üyesi İbrahim Pektaş ve daire müdürleri katıldı.

Düzenlenen protokol imza töreninde konuşan İl Sağlık Müdürü Bayram Kerkez, "İskenderun Devlet Hastanesi bahçesinde yaklaşık 850 metrekarelik acil servisin yapımı başlanmış bulunuyor. Bayındırlık Müdürlüğü tarafından çıkarılan yaklaşık bedeli 130 bin YTL artı KDV’dir. İçinde muayene odalarımız, gözlem odalarımız, müdahale odalarımız ve radyoloji röntgeninin olduğu bir acil servistir. Şu an kullandığımız acil servis dar pozisyonda olduğu için ona ek olarak bu acil servisimiz yapılmıştır" diye konuştu.

Hatay Valisi Ahmet Kayhan ise iş adamlarının eğitim ve sağlık alanında yaptıkları yatırımları takdirle karşıladıklarını belirterek, "Özellikle ilimizde eğitim ve sağlığa hayırseverlerimizin verdiği önem hepimizi gururlandırmakta. Sağlıkta da değerli sanayici ve iş adamlarımızın hayırlarının geçmesi bizi mutlu etmekte" dedi.

(AS-AB-Y) 22.04.2008 16:35 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title