Haberler

Demet Şener ile Ece Erken Arasındaki Kavga Devam Ediyor

Güncelleme:

Demet Şener ile Ece Erken tartışması tüm hızıyla sürüyor. Artık birbirleri hakkında konuşmayacaklarını söyleyen iki ünlü isim tartışmaya devam ediyor.

Demet Şener ile Ece Erken'in canlı yayında başlayan tartışması devam ediyor. İki ünlü isim bir magazin programının kameralarına "Bu konuda yorum yapmayacağım" deyip yine ince göndermeler yaptı.

"MERHABA DEMEYECEĞİM BİR İNSAN"

Ece Erken "konuşmak istemiyorum" diyerek "Benim de çalışmadığım dönem oldu kimseye sarmadım. Alakam olmayacak bir insan görsem merhaba demeyeceğim bir insan" dedi.

Demet Şener ile Ece Erken Arasındaki Kavga Devam Ediyor

"BOMBAYI PATLATTIK YİNE"

Demet Şener ise bu konuşmalara yanıt olarak ise "Hayatta hiç cevap veremeyeceğim bir şey yok, veremeyenler düşünsün. Bombayı patlattık yine" dedi.

Demet Şener ile Ece Erken Arasındaki Kavga Devam Ediyor

"MAĞDUR EDEBİYATI YAPILMASINDAN BIKTIM"

Demet Akalın ve İbrahim Kutluay ayrılığının sebebi olarak görülen Demet Şener, programa telefonla bağlanarak Ece Erken'in 'Demet Akalın'ın eşyaları o dönem kapıya atıldı' iddialarına karşılık vermişti. Hayli gergin geçen programda 20 yılık ihanet haberlerinden sıkıldığını söyleyen Demet Şener, "Mağdur edebiyatı yapılmasından bıktım" demişti.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Demet Akalın Demet Şener Ece Erken Magazin Haberler

500

Yorumlar (19)

sss:

bunların zengin adamlarla gezip tozmaktan başka ne faydası olmuş bu ülkeye?

12
1
yanıtYanıtla
yazık:

senin ne faydan var ki, senden tek farkı tanınıyor oluşu, tanınıyor diye senden daha çok faydası olmak zorunda değil. insanlara laf etmeden önce bi düşünün acaba ben ne işe yarıyorum diye. herkesi sürekli yargılayan sorgulayan güruh, yüz yüze gelseniz diliniz geri kaçar, berbatsınız.

yanıt2
yanıt2
boşyapma:

YAZIK adından da anlaşılacağı üzere asıl sana yazık ahaha nasıl da gocunmuş.

yanıt1
yanıt0
SSS:

benden farkları hergün bir erkekle geziyor olmaları olabilir mesela? Bence sen birşeyleri üzerine alındın, canın yanmış belli.

yanıt1
yanıt0
bahtiyar:

hey yavrum ülkedeki kaliteye bakkk. . Bunlarrrrrrrrrrr . . . . .

7
0
yanıtYanıtla
mikrop:

al birini vur ötekine

6
0
yanıtYanıtla
Susen Es:

Butun bu olaylar Ece Erkeni neden ve nasil gerdi anlamis degilim. Kadin gindem de olmak icin elinden geleni yapiyor. Yalaka Kadin.

5
1
yanıtYanıtla
Büşra:

Yorum yapmiom bananee

2
1
yanıtYanıtla
Adımı yazmam:

Tabi tabiii:))

yanıt2
yanıt1
ceysim:

iftara 3 saat 35 dk kaldı

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title