Haberler

Dekolteye Son Verdi

Kendisi Gibi Şarkıcı Olan Eşi Marc Anthony ile Mutlu Giden Evlilikleriyle Herkese Örnek Olan Lopez, 2006'nın Kendisine Uğurlu Geldiğine İnanıyor.

KENDİSİ GİBİ ŞARKICI OLAN EŞİ MARC ANTHONY İLE MUTLU GİDEN EVLİLİKLERİYLE HERKESE ÖRNEK OLAN LOPEZ, 2006'NIN KENDİSİNE UĞURLU GELDİĞİNE İNANIYOR.

Hem iş hayatında hem de özel hayatında aradığı mutluluğu bulan Lopez, 2007 yılından da aynı şeyleri temenni ediyor. Evlendikten sonra dergilere poz vermek için bir hayli titiz davranan seksi yıldız, Harper's Bazaar dergisinin bu aykı sayısı için ünlü fotoğrafçı Alexi Lubomirski'nin objektifinin karşısına geçmeyi kabul etti.

TEDAVİ GÖRMÜYOR

Dergiye yeni yıl ile ilgili beklentilerini anlatan ünlü şarkıcı, yeni yılda bebek sahibi olacağına dair çıkan dedikoduları yalanladı. "Hamile değilim, yazıldığı gibi hamile kalabilmek için de tedavi görmüyorum. Tüm bu dedikodular, ünlü olmanın bedellerinden biri. Bunlardan etkilenmemeyi zamanla öğreniyorsunuz" diyen ünlü şarkıcı, eşi Marc Anthony'nin önceki evliliğinden olan üç çocuğuyla ilgilenmeye bayılıyor. Annelik duygusunu şimdilik onlarla tatmin ettiğini söyleyen Lopez, çocuk sahibi olma konusunda kaderci davranıyor.

Eskisi gibi dekolte kıyafetler giymeyen güzel yıldız, değişen giyim tarzıyla dikkat çekiyor. Lopez yeni giyim tarzını şu sözlerle anlatıyor: Şimdilerde kendimi fular yakalı bluzlara daha yakın hissediyorum. Bu aralar Balenciaga'ya bayılıyorum. Kadınların bir zamanlar giydikleri, şu eldivenli şapkalı dönemleri seviyorum.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title