Haberler

Darıca Gençlerbirliği Teknik Direktörü Durmuş: "Verilen İlk Penaltı Direncimizi Kırdı"

Lig B 3. Grup'ta Mücadele Eden Darıca Gençlerbirliği'nin Teknik Direktörü Ali Nail Durmuş, 3-0 Mağlup Oldukları Kardemir Karabükspor Karşısında Verilen İlk Penaltının Dirençlerini Kırdığını Söyledi.

Lig B 3. Grup'ta mücadele eden Darıca Gençlerbirliği'nin teknik direktörü Ali Nail Durmuş, 3-0 mağlup oldukları Kardemir Karabükspor karşısında verilen ilk penaltının dirençlerini kırdığını söyledi.

Durmuş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kardemir Karabükspor maçı dahil olmak üzere son 4 maçta futbolcularının çok iyi futbol ortaya koyduğunu savundu.

Kardemir Karabükspor lehine 3 penaltı atışına hükmeden hakemi eleştiren Durmuş, ''Sıkıntılı dönemin getirdiği stresi ortadan kaldırdık. Kardemir Karabükspor maçında da penaltı pozisyonuna kadar maçın tek hakimiydik. Öyle ki, kalecimiz yere bile yatmadı. Ancak verilen ilk penaltı tüm direncimizi kırdı. Daha sonra da diğer penaltılar geldi ve maçtan mağlubiyetle ayrıldık'' dedi.

Durmuş, çarşamba günü oynayacakları Boluspor maçını dönüm noktası olarak gördüklerini ifade ederek, ''Boluspor'u sahamızda yenerek, bir çıkış yakalamak istiyoruz. Mutlak 3 puan için oynayacağız'' diye konuştu.

Boluspor maçı için futbolcularıyla toplantı yaptığını dile getiren Durmuş, futbolcularının da galibiyete inandığını sözlerine söyledi.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title