Haberler

Damat Adayı Kaan Güvenilir, Survivor Kadrosunda!

Güncelleme:

Türkiye'nin en çok izlenen programlarından biri olan Survivor'a yeni bir isim katıldı. Evleneceksen Gel programıyla adını duyuran Kaan Güvenilir, yarışmada yer alacak.

Survivor 2019 Türkiye - Yunanistan yarışmasına yeni bir isim katıldı. Geçtiğimiz yıllarda ekrana gelen Evleneceksen Gel adlı izdivaç yarışmasında yer alan Kaan Güvenilir Survivor 2019 kadrosunda yer aldı.

"SURVİVOR BENİM EN BÜYÜK HEDEFİMDİR"

Kaan Güvenilir kameralar karşına geçerek neden Survivor'a katılmak istediğini anlattı. Güvenilir, "Sporu sevmemiz aileden geliyor. Fitness ile başladım, süper amatörde futbol oynadım. Survivor benim en büyük hedefimdir. Kendimi çok iyi ifade edebileceğimi düşünüyorum. Atışlarıma çok güveniyorum ve el becerim iyidir. Mental olarak da kendime güveniyorum Sadece aç kalmakla ilgili kendime güvenemiyorum." ifadelerini kullandı.

Damat Adayı Kaan Güvenilir, Survivor'da Katıldı

"YATAKTA DEĞİL YERDE YATMAK İSTİYORUM"

Güvenilir sözlerine devam ederek, "Sınırlarımı Survivor'da zorlamak istiyorum. Yatakta değil yerde yatmak istiyorum, aç olarak yarışmak istiyorum. Kendimi sınama istiyorum açıkçası. Çok çabuk parlayabiliyorum ama hiç bir zaman adam satmam. En büyük hayalim Survivor'a sınırlarımı zorlamaya gidiyorum ama beni kim zorlayacak onu bilemiyorum." dedi.

Damat Adayı Kaan Güvenilir, Survivor'da Katıldı

AZİM KAAN GÜVENİLİR KİMDİR?

Evleneceksen Gel isimli evlendirme programı ile tanınan Kaan Güvenilir 1990 doğumludur. 2017 yılında yarışma sonucunda nişanlandığı Solmaz Çiros ile birlikte TV8 ekranlarında yayınlanacak olan Aşk-ı Roman isimli dizide başrolde yer almıştır. Anne ve babası ayrıdır, 9 kardeşi vardır.

Damat Adayı Kaan Güvenilir, Survivor'da Katıldı

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Kaan Güvenilir Türkiye Magazin Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde?
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500

Yorumlar (82)

kayserili:

TV8i sildim kafam rahat. . . vatana millete faydalı birşey yayınlamıyor nasıl olsa

25
2
yanıtYanıtla
fefea:

anlaşılan kanalı komple listeden silecez.

25
2
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

yunanistan Türkiye olmayacaktı abi bence ünlüler gönüllüler all star gibi devam edecekti. orda en azından izleyenlerde bile rekabet vardı ben ünülüleri tutuyorum diğeri gönüllüleri felan. Şimdi herkes Türkiye abi :) pek çekişme yok .

24
1
yanıtYanıtla
HOPA:

BİTECEKSİN TV8, BİTECEKSİN ACUN ! ÜLKEMİN GENÇLERİNİ ZEHİRLEDİĞİN YETER. HİÇBİR FAYDASI OLMAYAN PROGRAMLARLA KÜLTÜR EROZYONUNA SEBEP OLUYORSUN.

21
4
yanıtYanıtla
Kaba Adam:

Ülkemizin en gereksiz tv programı tartışmasız survivor. . .

20
1
yanıtYanıtla
acun tehlikesi:

Acun denilen bu herif batının özentisi batıda örnek alınacak iğrenç kaç program varsa hepsini ülkemize sokmuş çıplak insanları minicik beyinlerin karşısına çıkarmıştır. öbür dünyada bunun hesabını veremeyecektir. yaptığı hiç bir programın faydası yoktur zararı saymakla bitmez tv8 i silin

16
4
yanıtYanıtla
hahaha:

sen izleme biz seviyoruz kadınları

yanıt0
yanıt7
Sıkıldı millet:

Uuuuuu Acun bu kadar düşmüşmü Acun baktın olmadı bide Solmazı al iki gobekle toparlar senin kanalı ne dersin varmısın yokmusun????

19
1
yanıtYanıtla
Burcu Balaban:

Ciddi şekilde Acun''dan ve yaptığı lüzumsuz programlardan sıkıldık. Faydasızlığa adanmış bir ömürsün Acun.

20
0
yanıtYanıtla
gerçek:

izleme burcucum bin türlü kanal var, hepsi can atıyor burcuuu beni izle burcuuu sana muhtaaacım

yanıt0
yanıt5
Tüm 82 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title