Haberler

Çubuk'ta Okullar Arası Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Yarışması Ödül Töreni Yapıldı

Ankara'nın Çubuk ilçesinde Milli Eğitim Müdürlüğü ile Çubuk Endüstri Meslek Lisesi tarafından organize edilen 'Vahyin Gölgesinde' ve 'Gönüllerin Efendisi Peygamber' isimli okullar arası Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi yarışmasının ödül töreni yapıldı.

Ankara'nın Çubuk ilçesinde Milli Eğitim Müdürlüğü ile Çubuk Endüstri Meslek Lisesi tarafından organize edilen 'Vahyin Gölgesinde' ve 'Gönüllerin Efendisi Peygamber' isimli okullar arası Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi yarışmasının ödül töreni yapıldı.

Çubuk Belediyesi Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezinde yapılan ödül törenine Çubuk Kaymakamı Cemal Şahin, Belediye Başkanı Lokman Özden, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Mensur Toprak, İlçe Müftüsü Bilal Kara, Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü Grup Başkanı Niyazi Yılmaz, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Milli Eğitim Müdürlüğü ile Çubuk Endüstri Meslek Lisesi organizesinde düzenlenen yarışma öncesinde kısa bir konuşma yapan Çubuk Kaymakamı Cemal Şahin, programda emeği olan öğretmenlere, öğrencilere verilen hediyelerde katkısı olan hayırseverlere ve her konuda destek olan Belediye Başkanı Lokman Özden'e teşekkür etti. Yarışmanın bir nevi değerlere sahip çıkmak anlamına geldiğini ifade eden Kaymakam Şahin, "Tabi biz toplum olaraktan değerlerine sıkı sıkıya bağlı olan değerlerini yaşayan ve yaşatan bir toplumuz. Kendi değerlerimizi gelecek nesille doğru şekilde aktarmalıyız. Bu projede değerlerimizi doğru şekilde aktarmanın örneğidir ve çok iyi düşünülmüş, tasarlanmış zamana yayılmış bir programdır. Bu yarışmaya katılan ve başarı elde eden öğrencilerimizi kutluyorum. Emeği geçen ilçe milli eğitim müdürümüzü, müftümüzü, okul müdürlerimizi, öğretmenlerimizi yavrularımızı ve her zaman bizlere destek olan katkı sağlayan Belediye Başkanımız Lokman Beye çok teşekkür ediyorum" dedi.

Daha sonra konuşan Belediye Başkanı Lokman Özden ise böyle bir yarışmaya ev sahibi olmanın onur ve mutluluk duyduklarını ifade ederek, "Benim için bu yarışmaya katılan öğrencilerimiz birincidir. Ama mutlaka bu yarışmanın 1., 2. ve 3'cüsü olacak. Dereceye giren öğrencilerimizi, onların öğretmenlerini ve ailelerini kutluyor, başarılarının devamını diliyorum. Peygamber efendimizin hayatını ve Kuran'ı anlatan bu yarışma çok güzel olmuş. Bende bu yarışmaya katılan ve başarılı olan öğrencilerimizi öğretmen ve aileleriyle birlikte Çanakkale gezisi hediye ediyorum" diye konuştu.

Konuşmaların ardından düzenlenen okullar arası 'Vahyin Gölgesinde' ve 'Gönüllerin Efendisi Peygamber' yarışmalarında 3 bin 500 öğrenci arasında birinci olan Ahmet Çelik, Duygu Alpagut ve Seda Arslan birer cumhuriyet altınının yanı sıra hayırsever esnaf tarafından dizüstü bilgisayar hediye edildi. Ayrıca ilk 30'a giren Kevser Avcı, Canahmet Aybek, Ayşe Özkan, Muhammet Aktaş, Semra Teke, Beyzanur Öztürk, Hatice Türkel, Muhammed Büyükçolak, Semanur Tuğluca, Nasibe Aydos, Duygu Alpagut, Tuğba Tenbel, Muhammed Büyükçolak, Rojhat Özer, Şerife Bulut, Zübeyir Demir, Aybars Doğan, Ayşegül Ay, Nurgül Koç, Derya Akkoyun, Seda Arslan, Merve Zülal Karakuş, Şeyma Zaim, Akif Enes Demirel, Şehime Ötün, Muhammed Emin Kiraz, Havvanur Erdoğan, Sümeyye Toprakçı, Melih Emre Demirtaş ve İlker Eğilmez'e de çeşitli hediyeler verildi.

Ödül töreni sonrası yarışmaya büyük katkılarından dolayı Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden'e Çubuk Kaymakamı Cemal Şahin tarafından teşekkür plaketi verildi. Ayrıca destek veren diğer kuruluşlara da birer teşekkür plaketi verildi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milli Eğitim Müdürlüğü Lokman Özden Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128104 #128105 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title