Haberler

Çorum Anadolu Birliği Genel Başkanı Ergöz Açıklaması

"Ben değil biz olmalıyız ve her etkinlikte birliğe vurgu yapmalıyız" dedi.

Çorum Anadolu Birliği Genel Başkanı Oktay Ergöz,

"Ben değil biz olmalıyız ve her etkinlikte birliğe vurgu yapmalıyız" dedi.

Ergöz, 15-18 Kasım tarihleri arasında Ankara Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek Çorum Tanıtım Günleri etkinliği hazırlıklarının devam ettiğini belirtti.

Etkinliğe ayrım yapılmadan her türlü oluşumun katkı vermesini istediklerini ifade eden Ergöz, "Dünya medeniyetlerinin başkenti Çorum'un tanıtımı için ayrım gözetmeksizin tüm dernek ve federasyonların herhangi bir çekince olmadan katılım sağlayarak Çorum'a yakışır şekilde bu organizasyonda yer almalarını istiyoruz. Çorumluların birlik ve beraberliğinin sağlanması bu noktada önemli" dedi.

Ankara'ya en çok göç veren illerin başında Çorum'un yer aldığını belirten Eröz, şunları kaydetti:

"83 bin 897 Çorumlu Mamak, 45 bin 678 Çorumlu Çankaya, 60 bin 912 Çorumlu Keçiören, 45 bin 794 Çorumlu Sincan, 18 bin 758 Çorumlu Etimesgut, 38 bin 398 Çorumlu ise Altındağ'da yaşamaktadır. Birlik ve beraberlik, Ankara'daki Çorumlulardan sonra sırada biz varız denilebilmesi için önemli. Ben değil biz olmalıyız ve her etkinlikte birliğe vurgu yapmalıyız. Bir olalım, iri olalım, diri olalım, diyerek uyuyan dev Çorum'u ve Çorumluları artık uyandıralım."

Muhabir: Gazi Nogay

Yayıncı: İsmail Çimen - ÇORUM

Kaynak: AA / Yerel

Çorum Akm Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title