Haberler

Çöplükteki Ceset, İkinci Cinayeti De Ortaya Çıkardı

Nevşehir'de Mezarlık Yakınlarına Bulunan Kadın Cesedi, İkinci Cinayetin de Ortaya Çıkmasını Sağladı.

Nevşehir'de mezarlık yakınlarına bulunan kadın cesedi, ikinci cinayetin de ortaya çıkmasını sağladı. Cesedin 34 yaşlarındaki Telli Duvaklıoğlu'na ait olduğunu saptayan polis, genç kadınının birlikte yaşadığı M. T'yi gözaltına aldı. M. T. , para tartışması sırasında sevgilisini boğarak öldürdüğünü, ardından da kadının annesi 65 yaşındaki Gülnaz Karaçay'ı 'kızına götürme' bahanesiyle evinden alıp, bir bağevine götürerek bıçakla öldürdüğünü itiraf etti. Gülnaz karaçay'ın cesedi de M. T'nin söylediği baağevinde bulundu.

Merkez ilçeye bağlı Nar Beldesi mezarlığının hemen altındaki çöplük alanda, 3 gün önce bir torbaya konulmuş ve yabani hayvanlarca parçalanmış 25- 35 yaşlarında bir kadın cesedi bulundu. Soruşturmayı derinleştiren Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü cinayet büro elemanları, cesedin 34 yaşındaki Telli Duvaklıoğlu'na ait olduğunu saptadı. Bunun üzerine, genç kadınla uzun süredir birlikte yaşayan M.T., gözaltına alındı.

'KIZINA GÖTÜRECEĞİM' DEYİP ÖLDÜRMÜŞ

Yapılan sorgulama sonucunda M. T., 5 aylık hamile olan sevgilisini, para konusunda çıkan anlaşmazlık sonucunda boğarak öldürdüğünü itiraf etti. M.T., cinayetin hemen ardından, Nar Beldesi'nde oturan Telli'nin annesi Gülnaz Karaçay'ı da, 'kızına götürmek' bahanesi ile evden çıkarttığını ve 2000 Evler Mahallesi TOKİ bloklarının hemen arkasında bulunan bir bağ evine götürüp bıçaklayarak öldürdüğünü anlattı.

ANNENİN CESEDİ BAĞEVİNDE BULUNDU

Nevşehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, bu ifadenin ardından gittikleri bağevinde Gülnaz Karaçay'ın cesedini buldu. Bu arada, cinayeti bildiği halde emniyet güçlerine bilgi vermediği belirtilen, şüphelinin arkadaşı T.D. de polis tarafından gözaltına alındı.

TUTUKLANDI

M. T. sorgulamasının ardından önce Cumhuriyet Savcılılığına sevk edildi. Burada yaklaşık 2 saat ifade veren M. T. daha sonra da Nevşehir Sulh Ceza Mahkemesi?ne çıkarıldı. Burada da yaklaşık 3 saat ifade veren M. T. , mahkemece tutuklanarak Nevşehir E Tipi Kapalı Cezaevi?ne gönderildi. Evli ve çocukları olduğu öğrenilen M. T'nin, bıçakla öldürüp mezarlık yakınındaki 50 metrelik bir çukura attığı Telli Divanlıoğlu ile uzun bir süredir yasak aşk yaşadığı, onu bilezikleri için öldürdüğü, Telli Divanlıoğlu?nun yalnız yaşayan annesi Gülnaz Karaca'yı da (66) olayı bildiği için öldürdüğü öğrenildi. Öte yandan, öldürülen Telli Divanlıoğlu?nun (34) da bir astsubay emeklisi ile evli olduğu ancak aylar önce rahat tavırları yüzünden eşi tarafından terk edildiği belirtildi

?

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet getirdi

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet getirdi

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Özel'in Arapça tabela çıkışına Şahan Gökbakar'dan tepki: Bu ülkeye yapılmış en büyük haksızlık

Özel'in Arapça tabela çıkışına Şahan Gökbakar'dan tepki: Bu ülkeye yapılmış en büyük haksızlık

Özhaseki'nin Hatay'da vatandaşları kentsel dönüşüme ikna etmeye çalıştığı programın görüntüleri ortaya çıktı

Özhaseki'nin Hatay'da vatandaşları kentsel dönüşüme ikna etmeye çalıştığı programın görüntüleri ortaya çıktı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title