Haberler

Çokkozlar Mesire Alanı Hizmete Açıldı

Uşak Belediyesi Tarafından 200 Bin YTL Harcanarak Yapılan Çokkozlar Mesire Alanı, Düzenlenen Törenle Hizmete Girdi.

Uşak Belediyesi tarafından 200 bin YTL harcanarak yapılan Çokkozlar mesire alanı, düzenlenen törenle hizmete girdi.

Dünya Çevre Günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen bir etkinlikle hizmete açılan Bozkurt Mahallesi'ndeki 54 bin metrekare alana sahip Çokkozlar mesire alanı, Uşaklıları nefes aldıracak. Belediye Başkanı Mesut Apaydın, yok olmak üzere olan bir alanı tekrar kazandırmanın gururunu yaşadıklarını söyledi.

Uşak'ın tek sorununun katı atık depone alanı olduğunu söyleyen Başkan Mesut Apaydın evsel atık arıtma tesisinin faaliyete geçmesi ile temiz Uşak kimliği kazandıklarını belirterek, "Kentimizin tek sorunu katı atık depone alanı kaldı. Yeşile yatırım devam edecek sırada Atatürk Kültür Parkı ve ardından Kalfa Korusu Mesire Alanları var. Aynı ekip Atatürk Kültür Parkı'ndan sonra Kalfa Korusuna geçerek bu bölgede yeni bir mesire alanı oluşturulması için çalışmalara başlayacak. Böylelikle şehrimizin dört bir yanını yeşil alanlarla donatmış olacağız" dedi.

Başkan Apaydın, Çokkozlar Mesire Alanı'na iki çim saha, mescit ve tuvaletin içinde bulunduğu idari bina, jimnastik aletleri ve çocuk oyun grupları, sulama altyapısı, piknik masaları ve gölgelikler, havuz ve dere ıslahı, yürüyüş yolları, kamelyalar yapıldığını, bitkilendirme çalışmalarında topakasya, leylandi, erguvan, cupressus, at kestanesi, ıhlamur, kızılcık, mazı, gül, ardıç gibi ağaçların yanı sıra 7 karışım çim ekimi ve bölgeye 8 bin adet gül dikimi yapıldığını da sözlerine ekledi.

Mesire alanının açılışında ayrıca çevreye duyarlı okul seçilen Karahallı Veyis Turan Çok Programlı Lisesi ve Mehmet Sadık Boz İlköğretim Okulu'na plaket verilirken, Kentte belediye temizlik görevlisi olarak çalışan ve en fazla süpürge sallayan Mehmet Güven'e de elektrik süpürgesi hediye edildi.

Etkinlikler çerçevesinde müzik dinletisi ve çeşitli yarışmalar düzenlendi. Etkinliğe katılan vatandaşlar halat çekme, mumya, bardak doldurma, yumurta taşıma gibi yarışmalarla doyasıya eğlendi.

(KY) 09.06.2008 16:11 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title