Haberler

CHP Grup Başkanvekili İnce Açıklaması

CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, "Bu ülkenin hizmet etmişlerine laf etmek siyaset değildir" dedi.

CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, "Bu ülkenin hizmet etmişlerine laf etmek siyaset değildir" dedi.

Kütahya'nın Şaphane ilçesinde depremzedeleri ziyaret ederek "geçmiş olsun" dileklerini ileten İnce, bir kahvehanede yaptığı konuşmada, iktidarın özelleştirme politikasının yanlış olduğunu öne sürdü.

Partisinin, Kütahyalılardan iki milletvekili istediğini belirten İnce, şöyle devam etti:

"Sandık devletin, oy pusulası devletin, size kalan gidip oyunuzu kullanmaktır. Bugün Demirel'e laf söyleniyor. Demirel belli yaşa gelmiş, bari yaşına hürmet et. Saygı göstereceksin. Bu ülkenin hizmet etmişlerine laf etmek siyaset değildir. Erbakan öldü, iki gün sonra lafını ettiler. Bizde adettendir, ölünün arkasından konuşulmaz. Her şeyden önce bu ülkeye hizmet etmişlere saygı duyacaksın.

Ben Yalova'nın Elmalı köyündeyim. Halen evim köyde, anam şalvarlı, babam kasketlidir. Milletvekili olunca insanın annesi sevinir, 'oğlum milletvekili oldu' diye gururla gezer değil mi? Benim annem gururlanmıyor, sevinmiyor. 'Oğlum çok konuşuyorsun. Konuşma, seni de hapse atarlar' diyor. Bunlar Türkiyemiz için üzücüdür, ülkem için üzücüdür. Bunlar artık eski AKP'liler değil. Önceden sizler bizler gibi mahalle çocukları idi. Şimdi beş yıldızlı otellerde düğün yapıyorlar. Kollarında taşıdıkları saat, sizin traktörünüzü satın alır. Biz iktidara geldiğimizde bu ülkenin yoksulu başı dik gezecek. Yoksulu afişe etmeyeceğiz. Yardım aldığını sadece devlet bilecek. "

İnce, konuşmasının ardından vatandaşlarla sohbet ederek, sorunlarını dinledi.

- KÜTAHYA

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title