Haberler

Cezaevinde Kitap Bağışı Kampanyası

Kütahya'da, cezaevindeki tutuklu ve hükümlüler öğrencilere kitap bağışında bulundu.

Kütahya'da, cezaevindeki tutuklu ve hükümlüler öğrencilere kitap bağışında bulundu.

Kütahya E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumundaki tutuklu ve hükümülülerce, "Çocuklar Kitapla Tanışsın, Çocuklar Kitap Okusun" adlı kitap bağışı kampanyası düzenlendi.

Kampanyaya yoğun ilgi gösteren hükümlüler ve cezaevi personelinin aralarında topladıkları paralarla alınan bin 150 kitap, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Aile, Çalışma ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü yetkililerine törenle teslim edildi.

Cumhuriyet Savcısı Semih Hamedi, törende yaptığı konuşmada, tutuklu ve hükümlüler ile cezaevi personelinin anlamlı bir kampanya düzenlediğini belirtti.

Kütahya Ceza İnfaz Kurumunun farklı niteliklere sahip olduğunu, tutuklu, hükümlü ve personeliyle aile ortamında yaşam sürüldüğünü kaydeden Hamedi, "Cezaevimizde yapılan bu anlamlı kampanyaya çok yüksek katılımın gerçekleşmiş olması bizleri mutlu etti. Bu kampanyaya katılımda bulunan hükümlü, tutuklu ve cezaevi personelinin hepsine teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.

İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit ve Aile, Çalışma ve Sosyal Politikalar Müdürü Ömer Turan da kampanyaya destek veren Savcı Hamedi ve Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Kasım Demiralp'e teşekkür etti.

Törende, yaptığı resim tablolarını kitap kampanyasına bağışlayan hükümlü Caymaz Kaplan'a da tüm hükümlüler adına plaket verildi.

Hazırlanan kitap setlerinin, Mehmet Çini, Mehmet Akif Ersoy ve Şair Şeyhi ilkokullarındaki öğrencilere dağıtılacağı bildirildi.

Kaynak: AA / Güncel

Kütahya Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title