Haberler

Cerrahpaşa'da Beklenen Doğum Gerçekleşti (2)

Beyin Ölümü Gerçekleşen Yıldız Alçı'nın Karnındaki 27 Haftalık Erkek Bebek Başarılı Bir Operasyonla Dünyaya Getirilirken, Baba Erdinç Ceyhan, "Önceki Açıklamamdan Dolayı Üzgünüm" Dedi.

Beyin ölümü gerçekleşen Yıldız Alçı'nın karnındaki 27 haftalık erkek bebek başarılı bir operasyonla dünyaya getirilirken, baba Erdinç Ceyhan, "Önceki açıklamamdan dolayı üzgünüm" dedi.

Beyin ölümü gerçekleşince, karnındaki bebeği için makinaya bağlı hayatta tutulmaya çalışılan Yıldız Alçı'nın sağlık durumu akşam saatlerinde kötüye gittiği için bebeğin cerrahi bir operasyonla alındığı bildirildi. 700 gram ağırlığında dünyaya gelen bebeğe Sadi Rıza ismi verilirken, baba Erdinç Ceyhan, maddi imkansızlığı nedeniyle bebeği istemediği yönünde yaptığı önceki açıklaması nedeniyle üzgün olduğunu söyledi. Ceyhan, "O anki ruh haliyle söyledim. Bu açıklamamdan dolayı üzgünüm. Şu an ne sevinçliyim,

ne üzüntülüyüm" dedi.

Bebeğin alınmasının ardından, Yıldız Alçı'nın böbrek, karaciğer ve korneası belirlenen hastalara nakledilmek üzere alındı. Alçı'nın cenazesinin, memleketi Ağrı'ya gönderileceği öğrenildi.

(ÖAÖ-EY-EY-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title