Haberler

Celal Çelik Seçim Sonuçları

31 Mart seçimlerinde CHP Ankara Etimesgut belediye başkan adayı olan Celal Çelik isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu.

31 Mart seçimlerinde CHP Ankara Etimesgut belediye başkan adayı olan Celal Çelik isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu. Ankara Etimesgut ilçesinde toplam 8 aday ile yarışan Celal Çelik isimli CHP adayının aldığı oy oranını haberimizden öğrenebilirsiniz.

Türkiye, 31 Mart'ta belediye başkanı, belediye meclis üyesi ve muhtarlarını seçmek için sandığa gitti. Partilerin hummalı çalışmaları sonucu sandıklar açıldı ve yerel seçimde adayların aldığı oy oranları belli oldu. Peki 31 Mart 2019 Yerel Seçiminde CHP Ankara Etimesgut adayı Celal Çelik kimdir? CHP Ankara Etimesgut adayı Celal Çelik yüzde kaç oy aldı?

Celal Çelik Oy Oranları ve Seçim Sonuçları

31 Mart yerel seçimlerinde CHP Ankara Etimesgut belediye başkan adayı olarak gösterilen Celal Çelik Etimesgut ilçesinde % 45,71 oranında oy almıştır. Etimesgut ilçesinde % 45,71 oranında oy olan Celal Çelik adlı CHP adayı toplamda 151.993 adet oy sayısına ulaştı.

Celal Çelik Kimdir?

Celal Çelik seçim sonuçları

Marmara Universitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun oldu. 1999 yılında hâkimlik sınavını kazanarak Kadıköy Hâkim Adayı olarak göreve başladı. Ardından; 2001 - 2005 yılları arasında Isparta merkez hâkimi, 2005 - 2007 yıllarında Kırıkkale/Delice Hâkimi ve İlçe Seçim Kurulu Başkanı, 2007 - 2008 yılları arasında Çankırı/Çerkeş Hâkimi olarak görev aldı. 2008 - 2011 yılları arasında Yargıtay Tetkik Hâkimi olarak görev yaptı. 12 Eylül 2010'da yapılan referandum sonrasında hakimlikten istifa ederek kısa süre sonra CHP ve Kemal Kılıçdaroğlu'nun avukatlığını üstlendi.
Celal Çelik, 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde CHP'den Ankara İli, Etimesgut İlçesi Belediye Başkan adayı oldu.

Ankara Etimesgut ilçesinde AK Parti, CHP, MHP, DSP, VP adaylarının aldığı oy oranlarını detaylı olarak incelemek istiyorsanız

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Celal Çelik Etimesgut Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title