Haberler

Çaycuma'lı Beşiktaş Hentbol Takımı Oyuncusundan Takımına Bir Kupa Daha

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde, Huzur-Doğan Arifoğlu çiftçinin 25 yaşındaki oğlu Ozan Arifoğlu uzun süredir oynadığı hentbolda takımı olan Beşiktaş takımına bir kupa daha kazandırdı.

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde, Huzur-Doğan Arifoğlu çiftçinin 25 yaşındaki oğlu Ozan Arifoğlu uzun süredir oynadığı hentbolda takımı olan Beşiktaş takımına bir kupa daha kazandırdı.

Çocukluk yaşlarında başladığı hentbola ilgi duyan ve hentbolu kendisinde başarı sağlayan Ozan Arifoğlu, Türkiye'nin köklü takımlarından olan Beşiktaş Takımı'nın A takımında oynarken, Türkiye A Milli Takımında da forma giyiyor. Bu zamana kadar 120 defa genç milli, yıldız milli ve A milli olarak takımda 7 numarayla forma giyen Arifoğlu, son maçını Ankara'da yaptı.

Hentbol Erkekler Süper Ligi Play-Off final serisinin üçüncü maçında normal süresi 22-22 tamamlanan maçın uzatma bölümünde Ankara İl Özel İdare'yi 26-25 mağlup eden Beşiktaş, 2013-2014 sezonu şampiyonu oldu. Burada yaptığı müsabaka sonrasında takımını başarıda başarıya getiren Ozan Arifoğlu, takımına ve kulübüne bir kupa daha kazandırmanın mutluluğu içinde olduğunu ifade etti. Hentbola Eşref Akcan tarafından alıştırılan ve hocasını yakın bir zamanda kaybetmesi sonucunda bu sporu bırakmayan Arifoğlu başarıda başarıya koşuyor. Ozan Arifoğlu'nun annesi Huzur Arifoğlu, oğlunun başarıdan başarıya koştuğunu ve kendisinden gurur duyduğunu ifade ederek, "Oğlum Ozan, çocukluk yıllarında başladığı hentbola çok ilgi duyardı. Okulunda da başarılı bir öğrenci olmasına rağmen, hentbol takımına yazıldı. Bu böyle uzun yıllara ve bu zamana kadar da sürdü. Şimdi ise Türkiye'nin en iyi takımlarından Beşiktaş Kulübü'nün hentbol takımında forma giyiyor. Bu zamana kadar takımına 7 şampiyonluk getirdi. Takımında 7 numaralı forma giyiyor. Okul hayatına gelince ilköğretim okulunu Barbaros Kutlutaş'ta bitirdi. Liseyi İstanbul da Cent Koleji'nde tamamladıktan sonra üniversiteyi de Bilgi Üniversitesi'nde tamamladı. Okul hayatından sonra sevdiği ve merak ettiği bu işi de devam ettirdi. Bu takıma kendi ilimizden gittiği ve oynadığından dolayı biz mutluyuz" diye konuştu. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Zonguldak Türkiye Çaycuma Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title