Haberler

Büyüyen Markaların Başarı Hikayeleri Yoğun İlgi Gördü

Güncelleme:

8.İstanbul Moda Konferansında dün gerçekleşen "Büyüyen Markalar" oturumunda Les Benjamins, 2wins ve Lia Lea markaları başarı hikayelerini anlattılar.

Her yıl dünyaca ünlü markaların isimleri ağırlayan İstanbul Moda Konferansı bu yıl 8'inci kez düzenlendi. Hilton İstanbul Bosphorus'ta gerçekleşen konferansta genç tasarımcıların başarı hikayelerini anlattıkları "Büyüyen Markalar Oturumu" yoğun ilgi gördü.

8. İstanbul Moda Konferansı'nın Büyüyen Markalar oturumunda konuşan Les Benjamins, 2wins ve Lia Lea markalarının kurucuları başarı hikayelerini anlattılar...

Bünyamin Aydın, "Ocak'ta Milano'da defilem var!"

Les Benjamins markasının kurucusu Bünyamin Aydın, "... Küçük küçük hedeflerle büyük hedeflere doğru gittiğimi söyleyebilirim","ve bu yolculukta her şeyin tasarım olmadığını öğrendim, yatırım da yapmanız lazım. Sadece İstanbul'da kalarak marka olamazsınız. Londra, New York, Milano, Paris gibi şehirlerde kendi varlığınızı göstermeniz lazım."

2wins markasının kurucuları Hande ve Duygu Gülşen; "İki kişi başladığımız bu hayal, şu anda 80 kişi ile devam ediyor"

Bir dünya markası olmak istiyoruz diyen Gülşen kardeşler, "8 senelik bir markayız. Dünyada 50'den fazla satış noktamız var. Ekibimizden 50 kişi sadece el işçiliği yapıyor ve bu kadınlar, başka bir yerde çalışma imkanı olmayan insanlar..."Ayrıca "Bu hafta Kuveyt'te, yıl sonunda ise Dubai'de yeni mağazalarımız açılacak."

Lia Lea markasının yaratıcısı Leyla Gündemir; "Ekim'de New York'ta bir defilemiz olacak"

"Lia Lea, annesi gibi giyinmek isteyen, yarın sabah ne giyeceğini düşünen kız çocukları için tasarlandı. 4 sezondur B&G Store'larda satıştayız. Ayrıca yurtdışında 50 satış noktasında varız. Daha da çok ülkeye girmek istiyoruz."

"22 Ekim'de New York'ta defilemiz olacak. Bu arada kızlara söz verdik, annelerine bu kıyafetleri yapmayacağız."


Kaynak: Bültenler / Güncel

İstanbul New York Milano Moda Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title