Haberler

Büyükşehir'in Cumhuriyet Kupası'na Yoğun İlgi

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Cumhuriyet Kupası Basketbol Turnuvasında gençler sporla buluştu.

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Cumhuriyet Kupası Basketbol Turnuvasında gençler sporla buluştu.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Spor Hizmetleri Şube Müdürlüğü, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Cumhuriyet'in 93'üncü kuruluş yıldönümü nedeniyle Cumhuriyet Kupası Sokak Basketbol Turnuvası düzenledi. Akdeniz Üniversitesi BESYO basketbol sahasında gerçekleştirilen turnuva saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı.

Turnuvaya yoğun ilgi

Bayan ve erkek sporcuların katıldığı turnuvada minikler, küçükler, yıldızlar olmak üzere 3 ayrı kategoride müsabakalar yapıldı. Geçen yıl 60 takımın ve 200 sporcunun katıldığı turnuvada bu yıl 84 takım ve yaklaşık 300 sporcu ter döktü. Kıyasıya mücadeleye sahne olan turnuvaya veliler de yoğun ilgi gösterdi. 3'er kişiden oluşan 84 takımın büyük mücadelesine sahne olan turnuvada heyecan doruktaydı.

Öğrenciler bisiklet kazandı

Müsabakaların ardından gerçekleştirilen ödül töreninde dereceye giren öğrencilere madalya ve çeşitli hediyeler Spor Hizmetleri Şube Müdürü Mustafa Mutlu tarafından verildi. Mutlu tüm sporculara ve izleyici olarak gelen tüm sporseverlere, Antalya Büyükşehir Belediyesi adına teşekkür etti. Ödül töreninin ardından kura çekimiyle 5 adet bisiklet öğrencilere dağıtıldı. Bisiklet kazanan öğrencilerin mutlulukları yüzlerinden okundu. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Akdeniz Üniversitesi 29 Ekim Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title