Haberler

Bursa Diva'dan Gazino Tadında Konser

Diva'dan gazino tadında konserTürk Sanat Müziği'nin Diva'sı Bülent Ersoy, Bursa'da konser verdi.

Diva'dan gazino tadında konser

Türk Sanat Müziği'nin Diva'sı Bülent Ersoy, Bursa'da konser verdi.

Bülent Ersoy'un muhteşem Bursa Konserin'de bin 200 kişilik salona bin 500 kişi girdi. Sahneye alkışlar arasında çıkan ünlü sanatçı Bülent Ersoy, programına 'Bir Ben Bir Allah Biliyor' ile başladı. 'Aşktan Sabıkalı' şarkı ile devam eden Ersoy, Türk Sanat Müziği'nin ölümsüz şarkıları ve ihtişamlı sahne kıyafetiyle dinleyenlerini adeta büyüledi. Bursa'ya kısa bir aradan sonra ikinci kez gelmenin sevinci içinde olduğunu söyleyen usta sanatçı, Bana bu gece bu ihtişamı yaşattığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum diye konuştu.

'ÇOK İYİ OKUR'

Programına Orhan Gencebay'ın 'Bir Teselli Ver' şarkısı ile devam eden Bülent Ersoy dinleyenlerinin gönül teline dokundu. Bülent Ersoy'u dinleyenler arasında Türk Halk Müziği'nin usta sanatçısı Bedia Akartürk'de vardı. Akartürk'e 'Hoş geldiniz diyen Ersoy, Çok kıymetli bir ses sanatkarı ve çok kıymetli bir arkadaşım. Fuar da her herkes Bedia Hanım'ı isterdi. Zeki bey isterdi. Ben hep isterdim. Çünkü çok iyi okur dedi. Ersoy gazino tadındaki konserini keman ve klarnet show ile renklendirdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bedia Akartürk Bülent Ersoy Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title