Haberler

Bursa'da Eğitime Bir Destek Daha

BURSA Büyükşehir Belediyesi'nin Bursa'yı daha yaşanabilir ve sağlıklı hale getirmek amacıyla sürdürdüğü çalışmalar kapsamında eğitim kurumları da hayırsever işadamlarının desteğiyle yenilenmeye devam ediyor.

Nilüfer İlçesi Ertuğrul Mahallesi'ndeki Kaya Ali Atış İlkokulu'nun yapılması ile ilgili protokol, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ile Atış Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Hüsamettin Atış ve Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Atış tarafından imzalandı.

Bursa'da, Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde hayırsever iş adamlarının desteğiyle yenilenen eğitim kurumlarına her geçen gün yenileri eklenmeye devam ediyor. Nilüfer İlçesi Ertuğrul Mahallesi'ndeki ilkokulun yeniden yapılması protokolü, Büyükşehir Belediyesi ile Atış Yapı arasında imzalandı. Kaya Ali Atış İlkokulu ile ilgili protokolü, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ile Atış Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Hüsamettin Atış ve Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Atış imzaladı.

EĞİTİMDE BÜYÜK DÖNÜŞÜM

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, "Bursa'ya bir ilim irfan yuvasını daha kazandırıyoruz. Özellikle Bursa'mızın en büyük gücü olan hayırsever işadamlarımızla birlikte tüm şehirde olduğu gibi eğitimde de büyük bir dönüşümü gerçekleştiriyoruz. Hayırsever işadamı Ahmet Atış, Bursa'mızın yerli bir firması olan Atış Yapı olarak Ertuğrul Mahallesi'ne güzel bir okul kazandırmış olacak" dedi.

Başkan Altepe, Türkiye'nin hedefleri doğrultusunda eğitimin önemine değinerek, "Çocuklarımızı en güzel şekilde geleceğe hazırlamalıyız. Bilgili, donanımlı, kreatif gençliği oluşturma konusunda elimizden gelen desteği gösteriyoruz ve bu alanda da özellikle Milli Eğitim'e büyük destek veriyoruz" şeklinde konuştu.

OKUL 32 DERSLİKLİ OLACAK

Başkan Altepe, halen inşaatı gerçekleşen okullara bir yenisinin daha katıldığını ifade ederek, "Ertuğrul Mahallesi'nde, Atış Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Hüsamettin Atış'ın babası Kaya Ali Atış'ın ismini taşıyacağı güzel bir ilkokul, 8 bin 500 metrekare inşaat alanına yapılmış olacak. 32 derslikli ve içinde çok amaçlı salonu olan okulda bir beden eğitimi salonu ve 4 derslikli anaokulu da olacak. Okulun projesi de Atış Yapı tarafından özenle hazırlanmış. Bursa'ya ve eğitime katkılarından dolayı Atış Yapı'yı tebrik ediyorum" diye konuştu. Altepe, en kısa zamanda temelini atarak okulu kente kazandırmayı hedeflediklerini de sözlerine ekledi.

KENDİ OKULLARINI YENİLEYECEKLER

Atış Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Atış da sevincini dile getirerek, "Bu hizmet için öncülük yapan Büyükşehir Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Kendi mahallemizde kendi eğitim aldığımız okulun yenilenmesi için bir çalışma yaptık. Dedemiz Kaya Ali Atış adına 32 derslikli okulu gerçekleştireceğiz. Doğup büyüdüğümüz şehre ve mahalleye hizmet etmekten mutluluk duyuyoruz" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Recep Altepe Güncel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde?
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title