Haberler

Vatandaşın Ulaşım Ücreti Belediyeden! Bu Minibüste Para Geçmiyor

Güncelleme:

Amasya'nın Taşova ilçesinde taşımacılık yapan bir minibüste para geçmiyor.

Amasya'nın Taşova Belediyesine ait minibüs hafta içi 5 gün boyunca 11 bin 400 nüfuslu ilçeyi 4 defa turlayıp her yaştan vatandaşa ücretsiz hizmet veriyor. Uygulamayı 2 yıl önce hayata geçiren Taşova Belediye Başkanı Bayram Öztürk, "Vatandaş odaklı, insanı öne çıkaran belediyecilik anlayışımızdan dolayı bu hizmeti ücretsiz şekilde veriyoruz" dedi.


40 KM'Yİ 4 KERE TURLUYOR

Düzenledikleri ihale ile servis hizmetlerini özelleştirmeleri sonrası çok fazla verim alınamaması üzerine taşımacılığı 2 yıldır belediye olarak bir minibüsle kendilerinin üstlendiğini belirten Öztürk, minibüsün 7 mahalleyi kapsayan yaklaşık 40 kilometrelik bir alanı günde 4 defa turladığını söyledi.


"BİZİM İÇİN İYİ OLDU"

Tepe Mahallesi'nden ilçe merkezine yürüyerek gidip gelirken güçlükler yaşadıklarını anlatan 71 yaşındaki Hatice Yılmaz, "Bu araba bizim için çok iyi oldu. Hastaneye, pazara, alışverişe gidip gelebiliyoruz" diye konuştu.


"ŞOK OLDUM"

İstanbul'dan taşındığı Taşova'da minibüse ilk bindiğinde uzattığı paranın geri verilmesine çok şaşırdığını anımsatan 63 yaşındaki Fatma Ergül de, "Şok oldum. 'Nasıl geçmez. Nasıl bedava taşınıyor' dedim. İstanbul'da bile belediye otobüsü parayla" şeklinde konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İsmail Bayram İstanbul Taşova Amasya Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak? Yurtiçi Kargo hafta sonu açık mı? Yurtiçi Kargo hafta sonu dağıtım yapıyor mu, çalışıyor mu 2024? İNTEGRAL Müfredattan kaldırılacak mı? 12. Sınıf konusu integral kaldırıldı mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title