Haberler

Bilecik'te Orman İşletme Müdürü Yakın ve 2 mühendis koronavirüsten tedavi altına alındı

Güncelleme:

BİLECİK'te Orman İşletme Müdürü Tuncay Yakın ile Osmaneli ilçesinde görevli 2 mühendisin görülen belirtiler üzerine yapılan Covid-19 testinin pozitif çıktığı öğrenildi.

BİLECİK'te Orman İşletme Müdürü Tuncay Yakın ile Osmaneli ilçesinde görevli 2 mühendisin görülen belirtiler üzerine yapılan Covid-19 testinin pozitif çıktığı öğrenildi. Müdür Yakın ile mühendisler hastanede tedavi altına alınırken, ailelerine ise 14 günlük ev karantinası uygulanmaya başlandı.

Bilecik Orman İşletme Müdürü Tuncay Yakın ile Osmaneli ilçesinde görevli 2 orman mühendisinde Covid-19 belirtileri görülmesi üzerine hastanede test yapıldı. Test sonuçlarının pozitif çıkması üzerine 3 kişi de hastanede tedavi altına alındı. Bilecik Sağlık İl Müdürlüğü ekipleri pozitif vakalar üzerine filasyon çalışması yaptı. İlk etapta 3 pozitif vakanın aileleri kurul kararıyla 14 günlük ev karantinasına alındı. Filasyon ekibinin çalışmalarını sürdürdüğü belirtildi.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Koronavirüs Osmaneli Bilecik Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title