Haberler

Beyşehir AK Parti'de Seçim Hazırlıkları

Konya'nın Beyşehir ilçesinde, AK Parti İlçe Teşkilatı, 2014 yılı Mart ayında yapılacak yerel seçimler öncesi seçim hazırlıklarına sürdürüyor.

Konya'nın Beyşehir ilçesinde, AK Parti İlçe Teşkilatı, 2014 yılı Mart ayında yapılacak yerel seçimler öncesi seçim hazırlıklarına sürdürüyor.

Teşkilatlardan Sorumlu Beyşehir İlçe Başkan Yardımcısı Hazım Kesme, seçim çalışmaları ile ilgili yaptığı açıklamada, "Belde teşkilatları başta olmak üzere, sandık kurulu ve sandık yönetim kurulu üyeleri ile sandık başında görev yapacak müşahitleri, bina ve kat görevlilerinin tamamını yeniden gözden geçirerek görev dağılımı ile ilgili çalışmalarda son aşamaya geldik. Sandık kurulu 872, sandık yönetim kurulu 729, belde teşkilatları 198, merkez teşkilatımız 75, il genel ve belediye meclisimizden 14, köy temsilcilerimizden 37, merkez mahalle temsilcilerimizden 12, bina ve kat görevlilerimizden 210 kişi olmak üzere görev dağılımını gerçekleştirdik. Seçim sürecinde 2 bin 147 partilimiz bölgemizde görev yapacak. Bu çalışmaları yaparken özellikle İlçe Başkanımız Nafiz Huğlu başta olmak üzere ana kademe yönetim kurulu üyelerimiz, kadın ve gençlik kollarımızın emeği büyüktür. Bu çalışmalardan dolayı da tüm teşkilat üyelerimize teşekkür ediyorum" dedi. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ak Parti Beyşehir Konya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title