Haberler

Beylikdüzü'nde güneşli havayı gören vatandaşlar denize girip balık tuttu

Güncelleme:

BEYLİKDÜZÜ'nde, yağmurlu günlerinden ardından gelen güneşli pazar gününde vatandaşlar denize girip, balık tuttu.

BEYLİKDÜZÜ'nde, yağmurlu günlerinden ardından gelen güneşli pazar gününde vatandaşlar denize girip, balık tuttu. Gürpınar sahili üzerinde motorlu paraşüt yapan iki kişi ise, vatandaşların üzerinden Azerbaycan ve Türkiye bayrakları ile uçtu.

Perşembe ve Cuma günleri İstanbul genelinde etkili olan yağışlı havanın ardından vatandaşlar, güneşli geçen hafta sonunda sahillere akın etti. Beylikdüzü Gürpınar sahiline gelen aileleri ile gelen vatandaşlar, güneşli havanın tadını denize girip, balık tutarak çıkardı.

"FAZLA GİREN OLMADIĞI İÇİN ŞU AN DAHA GÜZEL"

Kalabalık olmadığı için daha güzel olduğunu söyleyen Sercan Tekçe, "Su gayet güzel. Su yorucu ama temiz. Fazla giren olmadığı için şu an daha güzel. Yani soğuk değil. Rahatsız etmiyor insanı. Biraz tuzu rahatsız etti" dedi.

Muhittin Gövercin, "Su harika. Her zaman buradayız. Mart'tan, Aralık'a kadar her gün giriyoruz. Hafta sonları hiç kaçırmıyoruz. Su gayet temiz, güzel" diye konuştu.

"GÜNEŞİ DEĞERLENDİRELİM DEDİK"

Balık tutan bir vatandaş ise, "Güneşi değerlendirelim dedik. Kış ayları gelmeden balık avına çıktık. Pek bir şey çıkmadı ama şansımızı deniyoruz. Şu ana kadar tutamadık. Çünkü, yosunlar kıyıya birikmiş. Boğaza tekneye çıksak belki daha avantajlı oluruz" şeklinde konuştu.

TÜRKİYE VE AZERBAYCAN BAYRAKLARI EŞLİĞİNDE UÇTULAR

Gürpınar Sahili'nde motorlu paraşüt yaparak geçiren vatandaşlar, uçuş sırasında paraşütlerine bağladıkları Türkiye ve Azerbaycan bayraklarını açtı.


- İstanbul
Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Beylikdüzü Azerbaycan Gürpınar Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title