Haberler

Beşiktaş'ta Bir Bar Sahibiyle Kahvehane Sahibine İşyerlerinde Silahlı Saldırı

Beşiktaş'ta Bulunan Bir Bar Sahibiyle, Barın Yakınında Bulunan Kahvehanenin Sahibi İşyerlerinde Silahlı Saldırıya Uğradı. Yaralılar Kendi İmkanlarıyla Hastaneye Kaldırılırken, Saldırgan Kaçarak Kayıplara Karıştı.

Beşiktaş'ta bulunan bir bar sahibiyle, barın yakınında bulunan kahvehanenin sahibi işyerlerinde silahlı saldırıya uğradı. Yaralılar kendi imkanlarıyla hastaneye kaldırılırken, saldırgan kaçarak kayıplara karıştı.

Edinilen bilgiye göre, Beşiktaş Yalı sokak bulunan bir barın sahibi S.K., "Sarı Fatih" diye bilinen F. A. adlı bir şahsın silahlı saldırısına uğradı. Sağ ayağından vurulan S.K kendi imkanlarıyla hastaneye gitti.

Bar çalışanlarından biri, "Yanlış anlaşılma var, bacağından vurdular " dedi. F.A. daha sonra kulübün yakınında bulunan Bozca Keşkül Sokak'ta bir kahvehaneye giderek işyeri sahibi Ş.V.'yi (41), sağ baldırından vurdu. Yaralanan Ş.V. de kendi imkanlarıyla Şişli Etfal Hastanesi'ne gitti. Yaralılar tedavi altına alındı.

Olayların ardından F.A kayıplara karışırken, ihbar üzerine bölgeye gelen polis geniş çaplı soruşturma başlattı.

Çevrede bulunan vatandaşlar F.A'nın daha önce kahvehaneye geldiğini, burada tartıştığını belirterek, "İşyeri sahibinin oğlu, F.A'yı dövdü. F.A ise 'siz gününüzü göreceksiniz' dedi" şeklinde konuştu.

(EY-RA-FS-FS-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title