Haberler

Beşiktaş, Denizli'den Galibiyetle Döndü

Beşiktaş, Turkcell Süper Lig'de 23. Haftanın Açılış Maçında Deplasmanda Denizlispor'u 2-1 Mağlup Ederek, Zirve Yarışını Sürdürdü.

Beşiktaş, Turkcell Süper Lig'de 23. haftanın açılış maçında deplasmanda Denizlispor'u 2-1 mağlup ederek, zirve yarışını sürdürdü.

Denizlispor Teknik Direktörü Güvenç Kurtar, maç sonrası düzenlediği basın toplantısında, maçı kaybettikleri için üzüntülü olduğunu belirterek, "Futbolcularım çok iyi mücadele etti ve ellerinden gelen çabayı gösterdiler. Özellikle ikinci yarıda çok gol pozisyonuna girdik. Verilmeyen penaltımız var. Yediğimiz ilk golde hakem taç atışını 2 defa tekrarlattı. Hakemi ikaz ettik, ancak sonuç alamadık. En az 10 dakika kayıp zaman olmasına rağmen, hakem maçı 3 dakika uzattı. Ali Tandoğan'ın oyundan çıkması 2 dakika sürdü. Her aut ve her duran top atışı böyle oldu. Bu kadarı da olmaz. Hakem hep saatini gösterdi. Yeni aldı herhalde. Onun saatini görmek istiyorum" dedi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam ise, ilk yarıda 2-0 öne geçtikten sonra rahatladıklarını ve farkı artıracak pozisyon bulduklarını belirterek, "10 kişi kaldıktan sonra zorlandık. Maçın sonları sıkıntılı geçmiş olsa da, bu zor deplasmanda özellikle ligde bulunduğumuz konum itibariyle puan kaybetmediğimiz için çok mutluyuz. Oyuncularım iyi mücadele etti, onları tebrik ediyorum. Denizlisporlu futbolcular da 2-0 geriye düşmelerine rağmen maçı bırakmadılar. İyi mücadele ettiler. Denizlispor'a bundan sonraki dönemde başarılar diliyorum. Biz de artık bu dakikadan sonra Çaykur Rizespor ile oynayacağımız kupa maçına hazırlanacağız" dedi.

Ali Tandoğan'ın ikinci sarı karttan gördüğü kırmızı kartla ilgili de değerlendirmede bulunan Sağlam, "Her zaman söylüyorum. Oyuncularımız bundan sonra daha dikkatli olmalı ve daha fazla sorumluluk taşımalıdır. Ali Tandoğan yarın maçı tekrar seyreder de, 10 kişi kaldıktan sonraki dönemi iyi değerlendirirse, takımı ve arkadaşlarını ne kadar sıkıntıya soktuğunu görür. Bu da belki onun hayatında bir dönüm noktası olur. Bundan sonraki dönemde gereksiz kartlar görmez. Şampiyonluğa oynayan bir takımın futbolcusu veya futbolcuları bu kadar basit kart görmemeli" ifadelerini kullandı.

Beşiktaş takım kaptanı İbrahim Üzülmez de, zor bir galibiyet aldıklarını belirterek, "Özellikle son dakikalarda rakibin 4-5 forvet oyuncusunun üzerimize gelmesi bizi sıkıntıya soktu. Maçı buraya getirmemek gerekiyordu. Şampiyon olmak istiyorsak, saha içerisinde yaptığımız hataları aşmamız gerekiyor. Buradan 3 puanla ayrılmak sevindirici. İnşallah bundan sonra hem oyun olarak, hem skor olarak daha iyi oluruz" dedi.

Denizlisporlu futbolcu Fatih Yiğen ise, iyi mücadele ettiklerini ancak istedikleri oyunu sahaya yansıtamadıklarını belirterek, "İkinci yarı herşeyimizi ortaya koyduk. Çok gol kaçırdık. Böyle maçlarda pozisyona girdin mi atman gerekiyor. Atamazsan yenilirsin. Bundan sonra önümüzdeki maçlara bakmak ve son haftalarda aldığımız mağlubiyetlere son vermek zorundayız" diye konuştu.

Yeşil-siyahlı futbolcu Serhat Gülpınar da, maçta çok gol pozisyonu kaçırdıklarını belirterek, "Rakibimiz 10 kişi kaldıktan sonra daha baskılı oynadık. Beraberliği yakalamak istedik ancak başaramadık. İyi mücadele ettiğimizi düşünüyorum. Pozisyon yokken arka arkaya 2 gol yedik. Bu maçı unutup önümüzdeki Kayserispor maçına konsantre olmak ve bu maçı kazanmak zorundayız" dedi.

Öte yandan karşılaşmayı yaklaşık 15 bin taraftar izledi. Karşılaşma öncesi biri bıçaklanan, diğeri de darp edilen 2 taraftar hastaneye kaldırılırken, maç sonrasında ise Beşiktaşlı bazı taraftarlar tribünlerdeki koltukları kırarak saha dışına attı.

(AV-İY-İY-D)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Bakmadan Geçme

Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde? Newcastle – Brighton maçı nereden, nasıl izlenir? Newcastle Brighton canlı yayın linki! Azerbaycan deprem mi oldu? Az önce nerede, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 11 Mayıs Cumartesi depremler! KOCAELİSPOR – SAKARYASPOR CANLI: Kocaelispor – Sakaryaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Kocaelispor Sakaryaspor canlı yayın linki! BOLUSPOR – ÇORUM FK CANLI: Boluspor – Çorum FK maçı nereden, nasıl izlenir? Boluspor Çorum FK canlı yayın linki! ŞANLIURFASPOR – MANİSA FK CANLI: Şanlıurfaspor – Manisa FK maçı nereden, nasıl izlenir? Şanlıurfaspor Manisa FK canlı yayın linki! TUZLASPOR – GENÇLERBİRLİĞİ CANLI: Tuzlaspor – Gençlerbirliği maçı nereden, nasıl izlenir? Tuzlaspor Gençlerbirliği canlı yayın linki! ADANASPOR – BANDIRMASPOR CANLI: Adanaspor – Bandırmaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Adanaspor Bandırmaspor canlı yayın linki! 11 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dolar ne kadar, yükseldi mi? #128184 11 Mayıs Dolar ne kadar oldu, kaç TL? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 11 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! 11 Mayıs hangi burç? 11 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 11 Mayıs tarihi hangi burç olur? ANNELER GÜNÜ DUYGUSAL, KISA MESAJLAR! Anneler Günü resimli, uzun ve öz mesajları neler? Anneler Günü'ne özel kısa sözler neler?
Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title