Haberler

Belediyeden Referandum Çıkarması

Karabük'e Bağlı Çerçiler Köyü Bayramın 3. Günü Gerçekleştireceği Referandumla Mahalle Olup Olmamaya Karar Verecek. Karabük Belediye Başkanı Hüseyin Erer de, Beraberinde Meclis Üyeleri, Daire Müdürleri ve İl Genel Meclis Üyeleri ile Birlikte Çerçiler Köyüne Bayram Ziyareti Yaparak, Bayram Namazını Köyde Kıldı.

Karabük'e bağlı Çerçiler köyü bayramın 3. günü gerçekleştireceği referandumla mahalle olup olmamaya karar verecek. Karabük Belediye Başkanı Hüseyin Erer de, beraberinde meclis üyeleri, daire müdürleri ve İl Genel Meclis üyeleri ile birlikte Çerçiler köyüne bayram ziyareti yaparak, bayram namazını köyde kıldı.

Namaz çıkışında köylülerle tek tek bayramlaşan Belediye Başkanı Erer, Köy Muhtar Remzi Yıldırım'ın daveti üzerine ekibi ile köye geldiklerini belirterek, "Köylüler, köyün kaderini belirlemek üzere Pazar günü yapılacak referandumla sandık başına gidecek. Köy halkı kendisi için en iyi olana karar verecek" dedi.

Çerçiler köyü muhtarı Remzi Yıldırım, sıkıntılarının çok basit olduğunu belirterek, bu nedenle daha iyi ve fazla hizmet almak için mahalle olmak istediklerini söyledi. Yıldırım, "Köyden kente geçmenin 10 altın fırsatı bulunuyor. Bu fırsatları daha iyi kullanmak için Pazar günü yapılacak referandumla evet oyu çıktığı takdirde köyden mahalleye geçerek daha kaliteli hizmet alacağımızdan eminiz" diye konuştu.

Köy meydanında yapılan toplantıda köylülere hitap eden Karabük İşçi Emeklileri Derneği Şube Başkanı Celal Çetin ise, kendinsin de Çerçiler köyü doğumlu olduğunu belirterek, "Ben şu anda Kapullu köyünde oturuyorum. Kapullu köyü zamanında bu fırsatı elinden kaçırdı. Sizlerden ricam belediye hizmetlerinden yararlanmak için elinizden gelen bu fırsatı iyi değerlendirmeniz. Belediye olmadan da şuanda Belediye Başkanının iyi niyetiyle köye bazı hizmetler getirildi. Bunu hepimiz gördük. Oylarınızı buna göre kullanın" çağrısında bulundu.

(YE-AK)

12.10.2007 13:13 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title